Hoe maak je een omhulsel te makenEen sabel is een omhulsel voor het houden van zwaarden. Deze omhulsels kunnen worden gemaakt van verschillende materialen en metalen. De volgende tekening huls is gemaakt in de huid en kan op alle bladen grootte worden gemonteerd. Omhulsels worden ook gebruikt om andere soorten wapens zoals geweren, assen en bogen dekken.

Meet de lengte van het blad van de bodem van de handgreep aan de mespunt. Meet de breedte van het blad en de hoek van de bocht aan het einde van het blad.

Leg de platte leren. Gebruik de afmetingen van het ene punt naar 2 vormen van het mes te trekken. Voeg 2 centimeter aan elke dimensie. Op de top van een van het blad vormen een rechthoek die lus en verbindt de schede aan zijn riem. Deze cyclus moet gelijk zijn aan de breedte van de bovenzijde van het blad en was lang genoeg om rond de band, zodat hij het mes in plaats.


Snijd het vormen van huid met een schaar. Houd bezuinigingen, fris en schoon mogelijk.

Perforeren van de huid met het boren. Deze gaten moeten rond de buitenranden van de vorm van het blad, door het einde van de cyclus en het gebied waarin de lus is verbonden met de achterzijde van de huls. Verdeel de gaten 1/2- tot 1 inch uit elkaar. De gaten aan beide stukken stof moet perfect uit te lijnen.

Lace up schede. Start een rand van de lus. Werk je een weg rond de schede, als ze zich voeden de veters door de gaten in beide stukken. Doorgaan tour naar de plek waar je begon te krijgen. Als je zwaard is zwaar, bevestig de lussen van twee of drie keer.

Bind de uiteinden van de veters strak tegen de huid van de mantel bij elkaar te houden. Lijm of wax toe te voegen aan het knooppunt, zodat deze niet los kan raken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha