Hoe maak je een OCX afmeldenMicrosoft ActiveX OCX componenten worden in applicaties en web browser om de interactie plaats. Bijvoorbeeld, geavanceerde media, zoals Adobe Flash Player met behulp van een ActiveX-besturingselement om de beelden schoon te maken en kunt u communiceren met een cartoon in flash. ActiveX componenten zijn geplaatst in het register van de computer, die in beslag neemt middelen bij het opstarten van de computer en het laden van het besturingssysteem. Als u geen gebruik maakt van een ActiveX-component, dan is het verwijderen van het bespaart computer resources. Afmelden van een component vereist slechts een paar stappen.

Klik op de Windows "Start" en selecteer "Run". Typ "cmd" in het tekstvak en druk op "Enter".

Navigeer naar de locatie van het bestand OCX. Bijvoorbeeld, als het bestand in de map "C: \ MyOCX" directory, typ "C: \ MyOCX" in de opdrachtprompt en druk op "Enter".


Typ het commando om het bestand ongedaan. Typ "regsvr32/u myfile.ocx" in de command prompt. Verander de "myfile.ocx" door de naam van het bestand. De schakelaar "/ u" triggers het verwijderingsproces.

Leesbevestiging. Het bestand Regsvr32.exe- retourneert een reactie wanneer het bestand met succes is geregistreerd.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha