Hoe maak je een naald in een naaimachine te voegenDe naalden zijn verwisselbaar onderdeel van een naaimachine. Scherpe naalden werken voor alle weefsels, de naalden worden gebruikt voor het breien bal en Universal naalden werken op zowel geweven en gebreide stoffen. Naaimachine Naalden zijn gevoelig voor breuk, vooral als je de verkeerde naald te gebruiken met de verkeerde stof, gebruikt u de instelling van een verkeerde spanning of naaien op een rechte pin. Hoewel er kleine verschillen tussen de modellen, hier zijn de basisstappen voor het inbrengen van een naald in een naaimachine.

een naaimachine wijzigen in augustus

Stuurwiel, gelegen aan de rechterzijde van de machine, totdat de naald volledig over de plaat.

Breng de persvoethendel, op de achterkant van de linkerkant van de machine, aan het been te verheffen van de plaat.


Verwijder de naaivoet. De meeste naaivoeten en schoot uit de put, het opheffen van het voorste deel van de voet tot het wordt gedeactiveerd. Raadpleeg uw handleiding voor de juiste methode voor het verwijderen van de voeten.

Draai de klem door de schroef aan de rechterkant van de boom naar u toe. Houd vast aan de naald en schuif het uit als releases van de klem.

Plaats de nieuwe naald, met de gebogen kant van de stam naar boven, totdat deze stopt. Houd de naald op zijn plaats en draai de schroef.

Vervang de persvoet het uitlijnen van de naald met het gat in het been en begin met naaien.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha