Hoe maak je een naaimachine vintage reinigenAntieke naaimachines zijn overal verkrijgbaar in tweedehands winkels, antiekwinkels en zolder oma's. Veel van deze machines soepel zal verlopen voor de komende jaren om te komen met niets meer dan een grondige reiniging om oude olieresten te verwijderen en krijg de tandwielen draaien. De basis van het schoonmaken van een vintage naaimachine zijn hetzelfde, of u werkt op een pedaal crank met de hand of een elektrische naaimachine.

Maak de buitenkant van de machine met een schone, licht vochtige. Verwijder zichtbare stof, vuil en spinnenwebben vóór het openen van de naaimachine. Echter, tenzij voor een goede reiniging en polijsten van de laatste stap in het reinigen van naaimachines vintage, niet de eerste.

Onderzoek de naaimachine. Noteer de locatie van de schroeven. Raadpleeg de handleiding om dit proces gemakkelijker te maken als die beschikbaar is.


Zoek de schroeven aan de bovenkant van de naaimachine vintage. Verwijder de schroeven en til het bovenste paneel van de machine, het openbaren van de tandwielen en werkingen. Gebruik een pincet om kleine kralen van olie, stof en stukjes draad te verwijderen. Reinig alle versnellingen met een doek gedrenkt in petroleum of spray, dan veeg uit alle sporen van kerosine met een schone doek. Breng één druppel olie langs de zijden van de machine, of indien geïndiceerd door handmatige naaimachine in beweging. Plaats het bovenste deel van de naaimachine door schroeven elke schroef in positie.

Open de zijkant van de auto waar de werkingen naalden of via het scharnierende paneel of door de schroeven indien nodig. Reinigen van de stof en draad, reinig het oude vet uit de mechanismen zoals je deed op de top van de machine. Olie alle bewegende delen en sluit vervolgens de groep in augustus

Verwijder de spoel en de capsule, als u werkt met een side mount spoel in vintage van de machine. Verwijder de steekplaat. Werken met een kleine borstel en pincet alle draden en vuil te verwijderen. Reinig zorgvuldig, want dit is heel vaak de smerigste deel van een naaimachine vintage. Vervang alle onderdelen.

Zet de naaimachine aan. Reinig de tandwielen aan de onderkant, en de olie toe te passen.

Gebruik een schone doek en verdunde allesreiniger aan de buitenkant van de machine schoon te maken. Neem een ​​kleine zachte borstel voor scheuren, indien nodig. Poets de antieke naaimachine met een kleine hoeveelheid minerale olie of carnubawas, vooral als je het schoonmaken van een auto met een klassieke zwarte afwerking.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha