Hoe maak je een MOV converteren naar WMV op de Mac met gratisDe MOV bestandsextensie overeenkomt met de Apple QuickTime-video formaat, de standaard video-formaat op Apple computers. De WMV MOV is de tegenhanger van de PC; is het eigen formaat van Microsoft Windows Media Player, multimediasoftware komt voorgeïnstalleerd op alle PC's. Als je een Mac gebruikt, kunt u deze converteren MOV naar WMV met behulp van een hulpmiddel om Web freeware overdragen.

Media-Convert

Load Media-Convert in elke web browser, zoals Firefox of Safari. Klik op "Kies Bestand" en vind de QuickTime-bestand dat u wilt converteren. Media-Convert beperkt de bestandsgrootte van 200 MB.

MediaConverter

Selecteer MOV filmformaat als input in het dropdown menu. Vervolgens selecteert u WMV-formaat voor uw output film.


Zamzar

Klik op "OK" om over te brengen naar het WMV-formaat. Zodra de conversie is voltooid, klikt u op de link voor de download op de video-bestanden te krijgen.

Mediaconverter.org toegang in elke browser.

Klik op de "Upload bestand" en zoek het MOV die u wilt converteren. Kies WMV als een container voor de output film. MediaConverter tops off bestandsgrootte 100 MB voor de niet-betalende gebruikers.

Klik op "Start" om de film te maken. Na de conversie, klik op de link om het nieuwe bestand te krijgen.

Schakel over naar Zamzar.com in uw favoriete webbrowser.

Klik op "Kies Bestand" en zoek het bestand dat u wilt MOV omzetten. Selecteer de houder WMV als de output. Gebruikers zijn vrij om Zamzar kan alleen bestanden kleiner dan 100 MB groot te uploaden.

Vul uw e-mailadres in het e-mail menu, en klik op "Convert". Binnenkort zal vanuit Zamzar worden verzonden per e-mail met het WMV-bestand dat is opgeslagen in een download link.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha