Hoe maak je een model van een sprinkhaan te bouwenSprinkhanen zijn plantenetende insecten die bijna 20 keer de omvang ervan kan springen. Gebruik huishoudelijke materialen en basic ambachtelijke, zoals houten wasknijpers en pluche stokken (ook bekend als pijpenragers), om een ​​model van sprinkhaan op te bouwen in het huis. De lookalike sprinkhaan kan worden gebruikt om kinderen die niet bekend zijn met deze insecten als hun lichamen bewegen leren.

Verf een wasknijper de kleur die u wilt uw sprinkhaan maken. Grasshoppers kan worden gevonden in verschillende kleuren, zoals groen, wit, geel, zwart en oranje. Laat de verf droog.

Snij twee stukken van een stok chenille, om de 2 centimeter lang. Vouw de chenille stokken in de helft in een spike om de voorpoten te maken. De chenille stok moet worden geschilderd in dezelfde kleur van de clip.


Plak de toppen van de benen nabij de voorzijde van elke zijde van de clip. Buig de uiteinden van de benen, zodat rust plat op het oppervlak.

Snij twee stukken van chenille stick, elke 4 centimeter lang. Buig de pijpenragers in de helft in een spike maken je benen langer achter. Lijm ene uiteinde van de poot in het midden van een zijde van de clip. Lijm het andere been in dezelfde positie aan de andere kant van de clip. Vouw de tegenoverliggende uiteinden van de benen, zodat rusten plat op het oppervlak.

Lijm de googly ogen aan het eind van de clip de wasknijper. Steken pinnen in het vooreinde van de bovenste klem de antennes maken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha