Hoe maak je een model van de maan met piepschuim makenEen model van de maan helpt een student die aan het leren is op het oppervlak van de maan. Een piepschuim bal biedt een oppervlak eenvoudig worden aangepast naar de maan kraters en bergen repliceren. Met behulp van foto's en kaarten van de maan als een gids, kunt u snijd de belangrijkste kraters en toepassing boetseerklei te bergen op het oppervlak van de piepschuim bal vormen. Breng een kleine vlaggen in gebieden waar er waren maanlandingen voor extra belangstelling.

Leg meerdere kranten om uw werkblad in een goed geventileerde ruimte te beschermen. Spuit een piepschuim bal met licht grijs spuitverf. Het kan nodig zijn om het te spuiten een paar keer goed te dekken.

Verf sommige donkere gebieden op de maan met de donkergrijze verf en een kwast, na een kaart van de maan (die is gelegen in het gedeelte Bronnen van dit artikel). Deze donkere gebieden vertegenwoordigen de maria van de maan, die laaggelegen gebieden zijn.


Volg de foto's en kaarten een aantal van de grote kraters op het oppervlak van de maan uit te snijden met een scherp mes, verzamel dan de bezuinigingen met een lepel.

Druk enkele grijze klei op het oppervlak van de maan om een ​​aantal van de belangrijkste bergen vertegenwoordigen. De klei plakken aan het oneffen oppervlak van het polystyreen.

Gebruik vellen papier geplakt aan beide tandenstokers of koffie roerstaafjes - afhankelijk van de grootte van uw maan - op de verschillende bergen, kraters en maria labelen. Indien gewenst, geven de maanlandingen in de Verenigde Staten met deze vlaggen ook, of gebruik maken van kleine Amerikaanse vlaggen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha