Hoe maak je een mobiel Opknoping Out van een 2-liter flesAls je graag veel frisdrank of koolzuurhoudend water uit 2-liter flessen drinken, gooi je de lege flessen in een bus of prullenbak. U kunt echter ook gebruik maken van de lege flessen van 2 liter tot een grillige ambacht te maken met de kinderen. Bijvoorbeeld kan 2-liter flessen worden gebruikt om een ​​dak kleurrijke mobiel kinderkamer maken. Alles wat je nodig hebt om een ​​2-liter fles mobiele doen kunnen worden gekocht bij elke ambachtelijke winkel.

Was zes 2-liter flessen om eventuele resten te verwijderen, dan laat ze drogen gedurende 1 uur.

Plaats de gekleurde tissuepapier in flessen druk het papier door de openingen van de fles met een bamboe stok. Plaats een andere kleur tissue in elk flesje.


Teken ontwerpen op de buitenzijde van de flessen met glitterlijm. Glitter lijm kan worden gekocht in een spectrum van kleuren van de regenboog. Gebruik dezelfde kleur als de kleur van glitter lijm papier in elke fles. Teken alle ontwerpen die u wilt, zoals draaikolken, spiralen en vormen.

Draai erwt klodders glitter lijm op de flessen, het houden van kleuren consistent en druk plastic juwelen glitter lijm op palen. Gebruik dezelfde kleur van sieraden en de kleur van het papier in elke fles. Laat de glitter lijm 30 minuten drogen.

Bind draad rond de rand van de opening op een van de flessen met dezelfde kleur garen als de kleur van het papier in de fles. Wikkel de draad rond de opening naar de top te bereiken, dan legt een knoop in de draad. Verlaat 12 cm van de draad verbonden aan het knooppunt, en snijd het overtollige. Herhaal dit met elke fles, passend bij het garen voor de kleur van het papier voor elke fles.

Bind de uiteinden van de draad langs een 24 inch houten stok. Ruimte elk stuk draad 4 cm, zodat de kleuren worden weergegeven in de regenboog.

Snij twee stukken van nylon draad dat elke maatregel 14 centimeter. Bind één uiteinde van elke snaar op de uiteinden van de houten stok, dan binden de andere uiteinden van de snaren. Hang kleurrijke 2-liter fles cel van nylon snaren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha