Hoe maak je een MiniSD geheugenkaart naar FAT32 FAT16 bewerkenSommige apparaten vereisen het vorige FAT16-bestandssysteem te gebruiken op uw mini-of micro SD-kaart. Als het apparaat is geformatteerd als FAT32, kan dit een probleem zijn, maar een gemakkelijk te corrigeren door opnieuw te formatteren. Helaas, opnieuw te formatteren wist u alle huidige gegevens, dus zorg ervoor dat een back-up van belangrijke gegevens. In Windows 7, het is gewoon de naam FAT16 FAT, dat is een algemene term die wordt gebruikt voor de vorige generaties van het formaat van de file allocation. In sommige gevallen is de optie om de microSD-kaart te formatteren als FAT via Windows Verkenner is niet beschikbaar, maar u kunt nog steeds gebruik maken van de command prompt.

Windows Verkenner

Plaats de microSD-kaart in de SD-kaart adapter en steek de adapter in de kaartlezer. Als u een externe USB-kaartlezer gebruiken, sluit de speler aan op een vrije USB-poort op uw computer.

Opdrachtprompt

Klik op "Map openen en bestanden weergeven" in het "Automatisch afspelen" om Windows Verkenner te openen.


Klik met de rechtermuisknop op de stationsletter van uw microSD-kaart en selecteer "Format".

Klik op het drop-down menu onder "File System" in het "Format ..." en selecteer "FAT". Als deze optie niet beschikbaar is, overweeg dan het gebruik van de "Command Prompt".

Klik op "Start" en vervolgens op "OK" in het bevestigingsvenster op de kaart als FAT formatteren.

Klik op "Start", typ "cmd" in het zoekvak en klik op "cmd" in de zoekresultaten.

Type "formaat X:/FS: FAT" zonder aanhalingstekens in de opdrachtregel. Vervang "X" de letter van uw onroerend microSD-kaart.

Druk tweemaal op de toets "Enter" om de microSD-kaart als FAT te formatteren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha