Hoe maak je een miniatuur stad makenBouw een miniatuur stad kan een uitdagende taak zijn, als menselijke nederzettingen zijn tamelijk complexe structuren. Om een ​​nauwkeurig model maken, moet u alle basisvoorzieningen van een moderne stad, zoals wegen, openbare gebouwen en parken omvatten. Echter, kunt u voorkomen dat het toevoegen van te veel details om uw faciliteiten als u ervoor kiest om een ​​model zeer kleine schaal te maken. Op deze manier kunt u ofwel de klus sneller te voltooien en vind gemakkelijker ruimte.

Ontwerpen wegen, woningen en parken aan het oppervlak van een dik stuk karton. Dit zal de basis van uw vaartuig zijn.

Snijd lange rechthoekige vormen van schuurpapier om wegen te creëren. Plak ze boven hun bijbehorende formulieren op de basis. Gebruik wit krijt te lijnen of andere tekenen van weg op schuurpapier trekken.


Bedek de parken en tuinen met stukjes groene vilt. Gebruik je kleurplaat pennen om vijvers of andere gebieden met water te schilderen.

Trekken modellen van rechthoekige parallellepipeda op karton. De grootte van het blok dienen te variëren afhankelijk van het gebruik van elk gebouw woningen moeten zijn 2 centimeter lang en breed en 3 cm hoog, en openbare gebouwen, als de zetel van de burgemeester of de corporatie kantorencentrum om grotere en meer zijn hoog.

Pennen kleurstoffen om de modellen te schilderen en tekenen, zoals "Post Office" of "bar" aan de voorzijde van het gebouw, eventueel toevoegen. Snijd modellen, vouw ze en houden hun zijden met tape. Leg elk gebouw op de bijbehorende plek op de stadsplattegrond.

Maak rechthoekige plakkaten op een paar gebouwen te zetten - geen woningen of openbare kantoren - of de kant van de weg. Hun grootte moet in verhouding staan ​​tot de gebouwen van uw stad zijn. Plaats een bord op de beide uiteinden van de hoofdstraat van de stad, het schrijven van "Welcome to [stad]" aan de ene zijde en "Dank u voor uw bezoek aan [plaatsnaam]" aan de andere kant.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha