Hoe maak je een middeleeuwse bruiloft receptie hebbenHet plannen van een bruiloft Middeleeuwse kost tijd, maar het is ook leuk. Dit type van het huwelijk is vergelijkbaar met het plannen van een bruiloft gewone; Echter, moet u wijzigingen in uw voedsel, uitnodigingen, trouwjurk, muziek en decor maken. Ongeacht de locatie van de bruiloft receptie, zal uw persoonlijke touch van de omgeving die u probeert te maken te produceren.

Selecteer een papiersoort in een crème kleur die middeleeuwse aan uw uitnodigingen lijkt. Het papier was niet zuiver wit dan. De formulering moet ook het geluid van die periode. Gebruik een gothic-stijl of handschrift.

Bezoek kostuum winkels op zoek naar je jurk en bruidsmeisje jurken. Salons traditionele bruiloft zal niet over deze bijzondere jurk stijl in voorraad.


Een menu met verschillende soorten vlees. Behoren rosbief, wild en kalkoen met een stevig, rustieke wortel groenten zoals wortelen en aardappelen. Het menu moet ook een afspiegeling vormen van de drankjes van deze tijd, zoals Mead en cider.

Kies felle kleuren. Kies rood, paars en blauw, evenals goud wanneer u uw interieur te kiezen. Gebruik klimop rond uw tafel centerpieces.

Configureren van een playlist van muziek tijd. Veel dj's en bands hebben gimmicks. Suggestie nar hoeden, kralenkettingen of kronen om uit tot de gasten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha