Hoe maak je een middeleeuws kasteel baksteen voor een project uit te bouwenMiddeleeuwse kastelen waren niet de woonplaats briljant verlicht afgebeeld in sprookjes. De meesten van hen waren gedrongen, vierkante en formidabele, als van gebouwen die vaak geserveerd als forten voor de enige krachten die kunnen bestaan ​​voor tientallen mijlen rond zou kunnen worden verwacht. Vastleggen van de sfeer van een echt middeleeuws kasteel voor een school project voor de bouw van een baksteen patroon polystyreen.

Markeren het vel van polystyreen 20-by-12-voor-1-inch potlood. Met behulp van de rechte rand, trekken 12 lijnen van bakstenen 10 2-voor-1-inch. Snijd de stenen met behulp van de cutter en de liniaal. Herhaal indien nodig tijdens de bouw.

Plak de stenen voor de fundering van het kasteel van karton in een rechthoek van 8-door-4-baksteen. Laat ruimte 2 bouwstenen in het midden van een lange zijde naar de poort. Het bouwen van muren plakken van zeven lagen bakstenen.


Snijd zeven bakstenen piepschuim in het midden zodat je 14 1-inch blokjes. Stapel zeven kubussen op elke zijde tegenover de opening van de poort, de blokjes plakken tussen hen en de wand aan de kolommen van het hek vormen.

Lijm twee bakstenen 2 bij 1 cm boven de kolommen van de poort, waardoor 1 1/4 inch van elke steen hangen over de binnenzijde van de poort. Plak andere baksteen 2 bij 1 cm gecentreerd boven de poort. Het bovenste deel van het hek moet hoger zijn dan de wanden.

Knip zes vierkanten 3-door-3-inch uit een plaat van polystyreen.

Lijm twee stapels van drie vierkanten samen. Plakken 1 inch blokjes aan de vier hoeken van elke batterij. Deze zullen uw dak toren zijn.

Lijm elk dak van een hoek van de voorste wand, de kant met de poort. Dat elk dak komt uit de randen van de muren van ongeveer 1/2 inch.

Verf je kasteel met latex op waterbasis. Gebruik geen olie gebaseerde email of spuitlak normaal, omdat het je kasteel zal smelten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha