Hoe maak je een mes handvat aanpassen met een muntstukInlegwerk is een techniek die gebruikt wordt om aan te passen en mesheften en andere objecten. Voor inlay een item, kunt u de diepte en de grootte van het item dat u wilt het materiaal waar het zal rusten inlay snijden. Inlay kan worden gebruikt om mozaïek effecten te creëren of zorg ervoor dat een enkele munt of steen. Het is belangrijk om het oppervlak te beschermen niet zijn ingelegd, en de geschikte lijm om ervoor te zorgen dat het element niet kan vallen ingelegd in het incidenteel gebruik.

Het koppelen van uw mes met leer, karton, doek of lagen tape om ervoor te zorgen dat de raad en het punt niet kan snijden tijdens het werken.

Plaats de munt op het handvat van het mes. Schets de munt met zwarte stift, zo dicht mogelijk bij de rand van de munt.


Plaats een grove, pleintje in uw ontbramen, high-speed roterende gereedschap in de hand. Een dieptestop wikkelen de achterkant van het bit ontbramen met isolatieband, zodat de tanden van de bit niet in staat om meer dan de dikte van de munt in de handgreep van het mes.

Blijven binnen de omtrek van de munt, terwijl de handgreep snijden tot de dikte van de munt. Werk langzaam, het verwijderen van slechts een weinig materiaal voor een tijd. Stop regelmatig om uw vooruitgang te controleren. Elke keer als je stopt, zet de munt in het gat. Als deze gelijk met het oppervlak van de handgreep, stop snijden.

Wanneer het geld juist in het gat, meng een kleine hoeveelheid van een epoxy uur. Plaats een druppel in het gat en plaats de munt. Druk stevig om een ​​goede afdichting te garanderen. Verwijder het teveel met een schone doek. Laat de epoxy 24 uur uitharden voordat u of reinig het mes.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha