Hoe maak je een menu voor paasbrunch plannenHosting een paasbrunch is een leuke manier om te vermaken familie en vrienden, zonder de druk en de stress die betrokken zijn bij het koken diner. Volg deze stappen voor het plannen van een brunch menu, dat is gemakkelijk en snel, en kunt u de maaltijd zo veel als uw gasten genieten.

Bak of koop een selectie van gebak om uw gasten te bedienen. Goede keuzes zijn zemelen of blueberry muffins, gebak, fruit en traditionele paasbrood.

Bereid een fruitsalade met fruit van het seizoen. Als je gaat om de salade enkele uren of zelfs een dag van tevoren te maken, knijp een beetje 'van citroensap op de top van de vrucht om het vers te houden totdat klaar om te serveren.


Koken een groente en kaas omelet om te dienen als het hoofdgerecht. Spinazie en Zwitserse kaas is een populaire combinatie voor dit gerecht ei. Het dienen van de fritatta met hot-beboterde toast.

Plan om vers sap te dienen, samen met selecties brunch. Kopen sinaasappels en grapefruits, en gebruik een sapcentrifuge om sap te maken net voor je gasten arriveren.

Serveer de taart met ricotta, een favoriet voor de paasbrunch, voor het dessert. Brouwen van een sterke koffie en smakelijke om de taart te begeleiden.

Strooi kleine kommen van snoepjes en chocolade eieren in huis voor uw gasten om te genieten voor of na de brunch.

Zorg ervoor dat u een menu met eenvoudige gerechten van plan voor alle kinderen die de paasbrunch bij te wonen. Pannenkoeken en bagels met roomkaas zijn populair bij de meeste kinderen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha