Hoe maak je een masker voor kinderen Perfect te maken?Een van de grootste vragen die ik krijg meest gesteld wordt is - geen kinderen huidverzorging nodig? Het antwoord is een grote JA. Toen ik een kind was, hebben we gebruikt om op een dag in een week toen mijn moeder gaf me een bad echt speciaal en ik zou gaan met gloeiende huid, zacht en soepel.

In de afgelopen tijd, heb ik gezien de ouders vaak verwaarlozen de huid zorg van hun kind. Kinderen hebben gevoelige huid, en de meeste drogisterijen crèmes bevatten parabenen, dus er is zeker een goed idee om deze crèmes die niet kunnen voldoen aan hun huid nodig toepassen .. De toepassing van een kompres huis maakt het zeker meer zin. Echter, als je denkt aan een masker voor uw kind, de eerste vraag die opkomt is - wat kan ik doen met?


Kinderen hebben de natuurlijke oliën in hun huid, zodat het een goed idee zou zijn om te verhogen en ervoor te zorgen dat uw huid niet uitdroogt. Een groot pakket gezicht en lichaam voor kinderen omvat slechts twee ingrediënten - enkele goede kwaliteit meel (Maida), gemengd met een beetje 'crème, vooral het soort dat een huid op de top van gekookte melk vormt. In het Bengaals, dat noemen we "shawr", en vaak meng een theelepel bloem met de melk tot een pasta te vormen .. Na 10 minuten, we wrijf. . Het helpt om de huid te reinigen en geeft een broodnodige impuls van oliën.

In principe kunt u voor kinderen Facial Mask zelf doen, maar vergeet niet dat deze punten, terwijl je het doet:

Gebruik geen kunstmatige ingrediënten zoals bleekwater of andere chemicaliën.

Gebruik geen agressieve scrubs.

De baby's huid is mild, dus geen gebruik maken van de agent zuur, zoals tomaat of citroen. Ze zijn goed voor je huid, maar niet voor je kind.

Niet te hard wrijven. Huid van de baby is mild en wrijf te hard kunnen hun huid om het pigment later veroorzaken.

Doe niets aangevraagd voor meer dan 10-15 minuten niet verlaten.

Houd een controle op de baby na het aanbrengen. Een heleboel keer de kinderen over het algemeen de neiging om dingen die hun gezicht bedekken eten.

Controleer het type van de huid van uw kind voor het nemen van de favoriete masker.

Hier is hoe je een masker voor kinderen kan maken perfect met cacaopoeder en rijstmeel!

Neem 1 eetlepel bloem en aan te vullen 1 theelepel cacaopoeder.

Aan toe te voegen 1 theelepel honing en genoeg melk of wrongel tot een dikke pasta. Klop everythin.

Van toepassing op het gezicht en lichaam van uw kind.

Scrub zachtjes en spoel af met warm water

Het masker is gemakkelijk aan te brengen, en ook erg lekker, zodat uw kind zich niet tegen de vreemde geur en is volkomen veilig.

Voordelen:

Farina wist het gezicht, terwijl de cacao is een antioxidant die de pH van de huid in balans gemakkelijk. Honing wordt voedende voor de huid, en dus is de melk. Zelfs het brouwsel is echt lekker en perfect eetbaar, dan moet je niet bang zijn voor je kind om een ​​beetje 'te eten.

Denk aan al het plezier dat je zult kind hebben, terwijl ervoor te zorgen dat haar huid wordt goed verzorgd! Niet eens te proberen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha