Hoe maak je een masker piraat makenAmbachten zijn een geweldige manier om kinderen enthousiast over het feit dat actieve en artistieke krijgen. Crafting maskers is een tijdloos ontwerp dat de kinderen bezig te houden en terwijl het stimuleren van creatieve onafhankelijkheid. Kinderen zijn dol op om zich te verkleden en te doen alsof hun favoriete te zijn. Maskers piraten zijn een leuk project voor Halloween, verjaardagsfeestjes, kostuum partijen of gewoon plezier thuis. Ze vereisen weinig toezicht van een volwassene en materiaal dat de ingrediënten voor een leuke ambachtelijke heeft.

om een ​​masker piraat maken

Knip het patroon of af te drukken voor foto piraat. Het is veel makkelijker om een ​​sjabloon te gebruiken om de delen van het masker te trekken in plaats van artistiek talent, met name voor kinderen die niet in staat zijn om zo goed tekenen. Masker patronen kunnen online worden gevonden en je kunt kiezen welke het beste is voor uw project. Sommige sjablonen zijn pagina's die kunnen worden ingekleurd en uitgeknipt.

Leg de mal over de ambachtelijke schuim getinte huid en plot de head sectie van het masker. Het zal hetzelfde met de andere delen van het model als een bandana, ooglapje, oor ring en mond doen. Afhankelijk van het model, of af te drukken, moet u wellicht meer informatie wenst toe te voegen. Trekken elke partij op gekleurde schuim van uw keuze.


Knip de stukken van het masker. De meeste ambachtelijke schuim gewoon gebruik maken van de schaar om de baby veilig snijd deze dunne stukjes. Als je niet kindveilig schaar hebben, zal een volwassene nodig om de stukken van het masker te snijden. In dit stadium kan je meer details u moet gebruiken om het masker aan te passen, zoals haar of een bril toe te voegen.

Lijm de stukken op de kop. In dit stadium u samenstellen van het gezicht van het masker. Breng een ruime hoeveelheid lijm op je stukjes en leg ze op het hoofd van schuim. Wees voorzichtig dat u de gaten voor de ogen van het masker te dekken.

Laat het masker drogen gedurende ongeveer een uur. Dit zal helpen om de stukjes op zijn plaats, terwijl de voorbereiding voor de volgende stappen.

Gebruik de perforaties om gaten aan weerszijden van het masker. Daar het koord door het masker te passen.

Meet de draad rond het hoofd van de persoon die het masker zal dragen om ervoor te zorgen dat het zal blijven zitten. Verlaat 1 inch toelage voor bandjes aan de zijkant, zodat het masker niet te strak zal zijn.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha