Hoe maak je een mailbox maken voor een kind om op te hangen op haar deur

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 5, 2015 Admin Ambachten 0 1


Voor een echt bijzondere manier om berichten te sturen naar uw kinderen, doe wat creatieve postbussen die buiten een deur van de slaapkamer kan worden opgehangen. Deze eenvoudige en goedkope ambachtelijke project is ideaal voor het doorbrengen van tijd op een regenachtige dag, vooral omdat de meeste van de bouwmaterialen zijn de gemeenschappelijke huishoudelijke artikelen die niet veel planning vooraf nodig hebben te krijgen. Na het ophalen van het basisontwerp voor de mailboxen, laat uw kinderen te passen en versier met een verscheidenheid van gekleurde versieringen.

Stel een schoenendoos op een plat werkoppervlak en verwijder het deksel. Bedek zowel de doos en het deksel met een gekleurd papier keuze van uw kind; kan elk type papier, variërend van karton om inpakpapier zijn. Hot-lijm de stukjes papier aan de doos en het deksel de verpakking te versnellen.

Snijd een spleet groot genoeg is om brieven en berichten om te gaan door het gehele centrum van het deksel gewikkeld schoenendoos. Plaats het deksel op de gegroefde schoenendoos.


Zorg voor uw kind met decoratieve versieringen, zoals kralen, glitter en stickers aan de buitenkant van de schoen box verpakt met versieren. Schrijf "MAIL" in permanent marker of verf op het deksel schoenendoos in de buurt van de sleuf.

Breng twee of drie kaarten van de muur gemakkelijk verwijderbaar plakstrip op de bodem van de doos schoen en dan vasthouden aan de deur van uw kind; de afdekking moet worden naar buiten gericht.

Plaats de letters in de sleuf; het kind kan mail ophalen door het deksel en vervangen wanneer alle berichten zijn verzameld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha