Hoe maak je een luisterende partij plannenEen luisterende partij is een evenement dat plaatsvindt aan een nieuw album dat een artiest of groep afdrukken te luisteren. U kunt een van deze onderdelen te plannen in een grote of kleine schaal, afhankelijk van uw budget en waarom je het hebben van de partij. Als u weet dat de kunstenaar en willen een feestje hebben, dan is het organiseren van een groot feest. Als je gewoon een feestje voor je vrienden, zodat je aan het hele album kunt luisteren, dan host een kleiner evenement in uw huis of bij een lokale trefpunt.

Zoek een locatie. Het maken van uw nodigen lijst zal u helpen beslissen welke plek om uw feest te luisteren naar. Als je op een krap budget, overweeg dan het hebben van uw huis, zodat u niet hoeft te huren een kamer of een gebouw voor het evenement. Krijgen koersen van verschillende plaatsen, zodat u er zeker van om de beste deal te krijgen.

Verstuur de uitnodigingen. Zodra u de datum en plaats vergrendeld, kunt u uitnodigingen sturen. Maak ze chic met een foto van de band of het album op. Een andere optie is om uitnodigingen die er uitzien als concertkaarten met de bandnaam en album op te sturen. Sturen ruim van tevoren, zodat zo veel mogelijk mensen te krijgen als mogelijk toetreden tot de partij.


Het opzetten van een goed systeem dat in staat is om het album te laten zien. Verschillende vormen van muziek beter klinken op verschillende systemen. Bijvoorbeeld, als het om een ​​luisterende partij voor een hip hop album, u een systeem dat veel bass heeft nodig. Als je met de partij op een plek, ze hebben audio-systemen, dus er is geen zorgen te maken over het hebben van uw eigen. U kunt de systemen te huren als je er geen hebt.

Haal het album. Het belangrijkste deel van de partij luistert naar het album zelf. Probeer snel gebeuren, vooral als er een risico dat het zou kunnen verkopen. Als u weet dat de kunstenaar, vraag dan of je het album van de nacht kan krijgen voordat het wordt vrijgegeven, zodat de mensen op uw feest zijn de eerste om het te voelen.

Kopen versnaperingen. Als u niet met de partij op een plek met een bar, dan moet je je drankje hebben. Maak een handtekening drankje voor uw evenement is vernoemd naar het album of de artiest. Dien deze naast andere drankjes.

Het inhuren van een DJ of een DJ jezelf om muziek af te spelen na de belangrijkste gebeurtenis luisteren. Luisteren partijen hebben de neiging om te zetten in dans partijen, dus je wilt de muziek stroomt houden zodra het album klaar is. Wanneer dit meer dan een album ingehouden, dan een afspeellijst met gelijke muziek. Als je een DJ of maak je eigen playlist, hangt af van uw locatie en uw budget.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha