Hoe maak je een losse staart scherpenTerwijl het opheffen van een verzakking billen

verbetering van het uiterlijk van het lichaam Ik ben een vrouw van 26 jaar ik heb twee dochters, mijn lichaam is dun wat ik zou willen is om mijn staart verharden en verlies ik een van mijn billen heeft meer dan de andere gevallen, zou ik ook een beetje te verminderen mijn leven is niet al te veel meer en ongemakkelijk 'zelfs mijn staart liet ik een aantal lijnen van de uitdrukking op haar gezicht. Bedankt voor uw aandacht Ingezonden door yakelin suarez Aponte

Hallo Yakelin: Hoe u rekenen lijkt niet erg moeilijk om de doelen die u ingesteld te bereiken, echter met betrekking tot de lijnen op je gezicht, ik kan je niet veel vertellen.

Voor dunne taille moet het dieet aan te passen, te elimineren of aanzienlijk te verminderen dat alles is geraffineerde bloem zoals koekjes, brood, pasta en suiker. Ten aanzien van de zitvlak, de meest effectieve manier om deze te versterken is specifieke krachtoefeningen.


Toename van de spiermassa verdere hulp afslanken, en dan het verwerven van een leven dichter en slank. Oefeningen moet zich richten op de bodem, waar de meest massieve spieren zijn en zodat u meer calorieën te verbranden.

U kunt dit ook doen aerobics, met behulp van vet als brandstof, maar hebben het nadeel van het maken van je verliest spiermassa, zodat je niet het probleem van de verzakking te lossen. U kunt voorbeelden van activiteiten te zien door te klikken op de volgende links:

  • GAP: Billen abs en benen
  • Hoe doen billen in mat
  • Versterking van de helft

Hoop dat het helpt.
Een begroeting.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha