Hoe maak je een Loom paneel met een haaknaald StartEen frame van breien wordt gebruikt om items zoals hoeden, sjaals, evenals sokken en dekens te maken. De eerste regel van elk item op een frame van het breien is gemaakt met een cast-on point. Er zijn verschillende spray-on punten, waaronder de E-wrap, platte steek averecht en haak een punt. De methode gehaakte cast-point creëert een gevlochten uitstraling voor de eerste rij steken op een breien weefgetouw dat stretch biedt. Deze methode laat geen punten Loopy, als de E-wrap cast-on point. Het proces is eenvoudig en snel te voltooien.

Leg een knoop in de draad ongeveer 4 cm van het einde. Plaats de draadlus aan het uiteinde van de haak.

Zit het frame breien op een vlakke ondergrond zodat de horizontale pen naar u toe. Plaats de haak in de ruimte net boven de horizontale plug.


Wikkel de draad rond de voorzijde van de eerste horizontale scharnieras links van de binnenkant van het frame voor het breien. Wikkel de draad rond de haak. Trek de lus door de lus op de as van de haak.

Wikkel de draad rond de voorkant van de volgende pen dan in het frame steken. Plaats de haak in de volgende twee sporten. Wikkel het garen over de haak. Trek de lus door de ring op de as van de haak. Herhaal het proces rond alle haringen.

Schuif de ring op de haak haak op de eerste trede links van de horizontale pen.

Steek de haak breien weefgetouw door de onderste ring en trek hem over de bovenste ring. Het punt gehaakte cast-on is voltooid.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha