Hoe maak je een log van Linksys verwijderen

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 25, 2015 Admin Computer 0 0


Zelfs na het gebruik van de Windows "Een programma verwijderen" hulpprogramma om de software van uw computer, Linksys verwijderen, Linksys sommige bestanden kunnen achterblijven op uw systeem. Deze bestanden bevinden zich in het register en worden weergegeven als registersleutels. Om deze bestanden te verwijderen, moet u handmatig het register te bewerken met behulp van de Register-editor window systeem. Het Windows Register-editor bevat een lijst van alle bestanden op uw systeem en stelt u in staat om elk bestand dat overblijft van Linksys verwijderen te bewerken.

Klik op "Start" en typ "regedit" in de zoekbalk.

Klik op "Regedit" in de lijst met zoekresultaten en klik vervolgens op "Ja" in het pop-up venster Access Control Gebruiker. Venster Register-editor.


Klik op het kleine pijltje naast "HKEY_LOCAL_MACHINE" en klik vervolgens op "SOFTWARE" drop-down lijst.

Klik met de rechtermuisknop op de map met de naam "Linksys" uit de lijst van software op de computer geïnstalleerd. Selecteer "Delete" in het popup-menu.

Klik op "Ja" om te bevestigen dat u wilt het register sleutel en alle subsleutels Linksys in de pop-up te verwijderen Sleutel verwijderen bevestigen. Sluit de Register-editor.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha