Hoe maak je een Log Cabin Blok van het Dekbed MakeDateert uit de 1860 presidentiële campagne van Lincoln, blokhut quilts symboliseren het hart en stammen van een huis, volgens de Texas Tech University. Het centrale plein, of haard of kachel, wordt traditioneel rood om de warmte van het huis aan te geven. De stroken van weefsel dat de centrale blok omringen zijn de verslagen van het huis is gebouwd op. Log Cabin quilts blijven populair vandaag. Blokhut quilt blokken zijn nog steeds gemaakt in de traditionele vorm, evenals bijgewerkte versies enigszins schuin die niet zo lineair en perfect als de traditionele blok.

Selecteer stoffen voor je blok. Gebruik rood of rood voor een variant van het middenblok. Selecteert u twee kleuren voor zowel de diagonale hoek van het blok. Eén zijde zou een donkere kleur en de andere moet licht. Dit zorgt voor secundaire regelingen wanneer ze samen te voegen de quilt blokken.

Snijd het weefsel in 2 1/2-inch strips over de breedte van de stof met een schaar en verwijder het einde zelfkant.


Snijd de rode stof tot 2 1/2 inch plaatsen naar het midden van het blok. Snijd een vierkant identieke lichte gekleurde stof. Dit is je eerste log. Naai twee vierkanten met een naad 1/4 inch. Strijk de naadtoeslag naar de donkere plein. Gebruik 1/4-inch naad rond en altijd naad ijzer als je naaien, om het blok donkerder.

Met de eenheid van twee blokken die zich met de rode vierkant op het kwadraat van de linker en rechter bocht licht op het toestel linksom zodat het vierkant van licht is hoog en de rode vierkant op de bodem. Snij een lichte 2 1/2-inch longitudinale strip, van boven naar beneden, van de twee blokken. Naai de strook van licht op de rechterkant van het vorige apparaat, goede kanten op elkaar en ijzer.

Pose gedeeltelijke blok met de nieuwe strip op zijn plaats op de rechterkant van het blok, weer in te schakelen het laatste deel van het blok hut in de klok, zodat de strip is nu op de top. Snij een donkere 2 1/2-inch strook, van boven naar beneden, van de rechterzijde van het blok grens. Naai de donkere streep op de rechterkant van het apparaat, goede kanten op elkaar.

Ook zet het vergrendelen met de laatste klep van rechts en draaien linksom zodat het nu bovenop het blok niet is voltooid. Snij een donkere 2 1/2-inch strook, van boven naar beneden, van de rechterzijde van het blok. Naai dat donkere strook aan de rechterkant van het apparaat, goede kanten op elkaar.

Blijven werken op dezelfde wijze, altijd draaien gedeeltelijk voltooide blok linksom zodat de strip zojuist toegevoegde omhoog wordt bewogen, meten en toevoegen aan de rechterzijde van het blok. Naai altijd een marge en ijzer naden 1/4-inch in de richting van de donkere streep.

Voeg de resterende stroken 2-1/2 centimeter in de volgende volgorde: nummers vijf zes strips zijn beide gemaakt van lichte stof, zeven en acht hebben een donkere, 09:10 zijn het licht weer, en de twee afsluitlijsten blokkeren zowel Gebruik donker materiaal. De blokhut blok moet 14 cm in het vierkant te meten wanneer voltooid.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha