Hoe maak je een lightsaber LED bouwenToy zwaarden verlicht (afhankelijk van licht sabels van George Lucas 'Star Wars-universum) waren populair speelgoed voor de jonge en jong van hart voor vele jaren. Echter, kan de aankoop een uit een winkel zowel duur zijn, in het geval van producten van hoge kwaliteit film, of teleurstellend, in het geval van slecht gemaakte kopieën. Een oplossing is om je eigen lightsaber te maken, met behulp van LED's en andere onderdelen relatief goedkoop.

Snijd een deel van de buis aan één uiteinde, ongeveer 3 centimeter lang en een halve omtrek van de buis. Meet de schakelaar om de batterij voor de LED-verlichting, en snijd of boor een gat van de juiste grootte in de cut-away gedeelte van metalen pijp. Zet de accu op zijn plaats onder de sectie cut-away met elektrische tape. Dan je zou willen om het permanent te repareren, maar vergeet niet dat je nodig hebt om de batterijen van de toekomst te veranderen.

Meng de mortel volgens de instructies van de fabrikant en zet de plug in de buis. Zorg ervoor dat het deel met de batterij past op zijn plaats, maar nog niet zeker. Het inzetstuk moet centraal worden geplaatst en moet recht zijn, dus is het nodig te ondersteunen, in zekere zin, terwijl de grout uithardt.


Wikkel de LED String in een spiraal graan. De meeste LEDs, hoe beter de algehele effect. Zet de kabel met tussenpozen met isolatieband. Gebruik tape wit of licht gekleurd zodat het niet zichtbaar is door de behuizing.

Snijd de buis voor de uitwendige omhulling om de lengte van de plug. Smelt zorgvuldig glad het open uiteinde van de buis in een ronde vorm, of sluiten met een gedeelte van hetzelfde of soortgelijk materiaal. Plaats de mantel op de stekker en zet het einde van het binnen de aluminium buis met mastiek of tape. Vervang de sectie batterij en veilig.

Versier het handvat van je lightsaber. U kunt tekeningen met stroken van duct tape te creëren. Gebruik verschillende kleuren tape om verschillende effecten. Voeg fijne details met hobby verf, glazuur of acryl. Bevestig andere decoraties met lijm of epoxy hars, indien gewenst.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha