Hoe maak je een leren armband met een kraal sluiting makenKraal sluizen zijn een makkelijke manier om eenvoudige stijlen van sieraden sluiten. Een armband gemaakt gevlochten koord duurzaam leer is licht genoeg voor een dergelijke sluiting te werken zonder gevaar dat afgaat bij de pols. Gebruik een kleur strijkers of drie coördineren van kleuren voor de vlecht. Overeenkomen met de hiel naar de opname, die gemakkelijker te maken heeft met de neutrale tinten van leer. Gebruik een koord rond sinds de gladde randen niet ongemakkelijk tegen de huid zal zijn.

Snijd 30 cm lederen koord in drie segmenten met 10 centimeter. Lijn de segmenten naast elkaar op de tafel. Houd de uiteinden aan elkaar zodat ze dicht genoeg om een ​​einde te vormen. Steek dit uiteinde door het gat in een ronde. Schuif de kraal naar beneden 2 centimeter. Een knooppunt met de uiteinden boven de hiel.

Vlecht het appartement onder de hiel als je haar zou vlechten. Steek de linker boven het midden, dan is het recht over het midden, die de touwen als je verder gaat. Pauzeer de sok gaat schuiven op andere kralen, indien gebruik wordt gemaakt. Vlecht tot je ongeveer 1 1/2 inch van het einde.


Vouw de uiteinden van de flat boven om een ​​ring te vormen. Probeer de lus past comfortabel op de hiel aan het andere uiteinde. Bind de overtollige rond de kabel in de knoop om de lus in plaats knoop. Sluit de armband door het schuiven van de ring over de hiel aan de andere kant.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha