Hoe maak je een Lace Ribbon sjaal Hairpin makenHairpin lace verworven zijn naam omdat het oorspronkelijk is gemaakt van haarspelden dames, met draad eind en een kleine haaknaald. Verstelbare moderne vormen laten crocheters om mooie punt te maken in diverse formaten met behulp van een breed scala van materialen. Een sjaal band liggen de hals van de drager en de keel wordt bevestigd door één uiteinde door een sleuf in het andere uiteinde van de sjaal.

The Strip elementaire

Leg een knoop in het einde van de string. Schuif op een been van de vorm van de curve. Plaats de ring op de linkerpaal als je rechtshandig bent of boven de rechterpaal als je linkshandig bent. Wikkel de kabel eenmaal rond de tegenpool, trekken aan de achterzijde van het formulier aan de kant van u. Houd de module, zodat het zaagblad is op de top van je werk, wijzend van je af.

Combineer strips

Plaats de haak door de lus van de schuifknoop, trekken de knoop in het midden van de vorm tussen twee staanders. Trek op een cyclus, en maak een enkele haak. Richt de hendel van de haaknaald omhoog, schuift onder het zaagblad en houd de basis van de haak tegen het zaagblad. Draai het formulier rechts als je rechtshandig of links als u linkshandig bent. Dit wikkelt de draad rond de zijkant van de vorm, waardoor een cyclus. Markeer deze cyclus begint met een stuk gekleurd draad of marker punt slip-on.


Beweeg de hendel van de haak laag werkstand en haak de draad die nu op de achterzijde van de module. Trek door de lus op de haak, het maken van een enkele haak. Steek de haak onder de top touw en trek een lus, waardoor twee lussen op de haak. Neem de draad en haal deze door de eerste werkcyclus. Neem nog een lus en haal deze door beide, het doen van een stokje. Draai de basis haaknaald, plaats het tegen de basis van het frame vorm, keer het werk over, en herhaal de procedure vanaf het begin van deze fase.

Maak zoveel lussen als nodig is om een ​​strook van kant lengte te creëren. Zoals kant gleed uit vorm, draad een draadhouders contrast van de kleur of de punten door de lussen aan elke kant om te voorkomen dat ze vast. Anders zal het later moeilijk zijn om te vertellen welke kant elke lus behoort. Draad snijden van het touw en het trekken van het afgesneden uiteinde door middel van de laatste cyclus. Trek strak om een ​​knoop te vormen. Maak ten minste twee stroken worden gebruikt bij het maken van de sjaal.

Plaats de twee stroken rand tot rand op een vlak oppervlak, die overeenstemmen met de start. Plaats de haak door de eerste lus op elk van de hoeken, die overeenkomen met het begin einde van de stroken. Verdubbel het einde van de string om aan te werken, neem de lus met de haak en trek hem terug door de twee ringen hairpin lace. Neem de string van de arbeid en het vrije uiteinde met de haak en haal deze door de lus op de haak, het maken van een enkele haak. Steek de haak door de lus op elk van de stroken kant, en doe een andere haaknaald.

Herhaal via twee derde van de lengte van kant. Vasten door één van de stroken kant, maar niet beide, een lengte langer dan de breedte van de sjaal. Tel het aantal punten die nog op de strip werk. Rekenen op de andere strook hetzelfde aantal punten. Maak een enkele haak door de volgende set van overeenkomstige punten op beide flanken. Vasten strips tot het einde. Bind het touw werk.

Terug naar de opening tussen de twee stroken. Verdubbeling het einde van de string te werken tot een ring. Plaats de haak door een van de lussen aan het einde van de sectie die niet samen is gehaakt. Gebruik enkele haak punten om dit onderdeel te beëindigen, dan vasten langs de hele opening weer naar een afgewerkte rand te maken. Snij het touw en stropdas. Werken in de vrije eindrand van de opening met de haak.

Laat de cycli van de open rand van een pony, of haakwerk randen met haaknaald punten te creëren voor te bereiden op de toevoeging van een rij van trim. Slip steek tot het einde van de lijn vasten samen: Na het maken van de rij van vasten, kan een eenvoudige structuur als volgt worden gemaakt. Keten drie, een stap overslaan en slip punt naar het volgende. Herhaal dit proces helemaal rond de buitenkant van de sjaal.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha