Hoe maak je een Lace Afghaanse Hairpin makenHairpin lace is een punt gehaakte gewerkt aan een speciaal frame genaamd een boog. De kant wordt in reepjes en samengevoegd met andere soorten punten. Zoek op internet naar modellen voor gratis of zoek een waar je garen koopt. Vul het aantal stroken kant haarspeld vereist door uw model en volg de instructies om stroken kant samen te voegen. Wees niet te verdraaien de strips tijdens het werk. Beëindig de Afghaanse volgens de instructies van het model.

Stel de boeg tot 3 centimeter breed. 11 hairpin lace gehaakte stroken van ongeveer 52 centimeter lang. Verwijder alle, maar de laatste drie of vier punten aan elke kant, wanneer de boeg wordt druk. Vervang de basis en ga verder met haarspeld kant tot u de gewenste lengte te bereiken. Wind stroken karton voltooid zonder hen te laten draaien. Pin op zijn plaats en zet apart.

Combineer de strips met een enkele haak. Leg een lus van draad haak. Neem de eerste cyclus door een strip en werken een enkele haak in de ruimte, * vasten in elke cyclus langs de strip, een ketting, draaien en vasten in de volgende steek. Vasten in elke steek tot het einde van de toer, keer *.


Til de eerste cyclus van de volgende strip. Herhaal van *. Begint altijd vanaf de voorzijde onderkant van de stroken. Ga door totdat alle strips zijn samengevoegd. Hecht af. Fix het afwerken van garens te haken en neem de eerste open ring op de buitenste rand. Vasten in elke cyclus aan het einde van de lijn, een ketting en turn. Werken nog drie rijen vasten voor een totaal van vier. Herhaal aan de andere kant.

Bevestig garen bij de bovenhoek van de voorkant. Vasten door de top van de Afghaanse. Werken verschillende haaksteken langs afzonderlijke staven aan de kanten rand vullen. Aan het einde van de lijn, een ketting, turn en vasten in elk punt door de top. Herhaal 2 meer rijen vasten. Hecht af.

Bevestig garen aan de voorste hoek naar beneden. Vasten door de top van de Afghaanse. Werkvlakken vasten kant met lange balken om de grens te vullen. Aan het einde van de lijn, een ketting, turn en vasten in elk punt door de top. Herhaal 2 meer rijen vasten. Hecht af.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha