Hoe maak je een kwart maancyclus BreiBreien een kwart maan in de resultaten van de bocht in een driedimensionaal object. Deze instructies zijn voor een klein stuk speelgoed kwart maan. Zodra u de basisprincipes van het tekenen heb geleerd, kunt u de sjabloon naar de maan groter, zoals een kussen te bewerken. Gauge is niet belangrijk wanneer je een stuk speelgoed of een kussen te maken. Naalden zwaar gewicht garen en groter of garen lichter en kleiner tips zijn speelgoed groter of kleiner, respectievelijk, met behulp van hetzelfde model.

Start 10 punten op vier naalden. Gleed drie punten voor de eerste naald, twee punten op de tweede naald, drie punten op de derde naald en twee punten aan de 4 augustus Registreren om te gaan werken in de ronde.

Brei een ronde. In de tweede ronde, brei door 1 augustus Brei de voor- en achterzijde van beide punten op de tweede naald, brei drie punten op de derde naald en brei voor en achter beide punten 4 augustus Naalden met drie punten per stuk zal overal hetzelfde blijven; alle stijgingen en dalingen gewerkt op de tweede en vierde naalden.


Brei een ronde zonder vormgeven. Mesh door 1 augustus Op de nld twee, gebreid in de voor- en achterkant van het eerste punt, brei de laatste steek en brei in de voor- en achterzijde van het laatste punt. Brei door de naald drie. Op de ijzeren vier mazen in de voor- en achterzijde van het eerste punt, brei de laatste steek en brei in de voor- en achterzijde van het laatste punt.

Herhaal deze twee rondes nog twee keer. Brei vier rondes zonder vormgeven.

Verlaag de bovenste kwart van de maan. Brei door middel van een naald. Op de nld twee, brei twee steken samen, brei tot de laatste twee punten en brei deze twee punten bij elkaar. Brei door de naald drie. Op vier ijzer, brei twee steken samen, brei tot de laatste twee punten en brei deze twee punten bij elkaar. Brei een ronde zonder vormgeven. Herhaal de laatste twee rondes tot je terug naar 10 punten te gaan op de naalden.

Knip de draad af, waardoor er een staart 10 centimeter. Threading op een garen naald en rijg deze door de resterende 10 punten. Trek strak en weven in het einde.

Spul maan met behulp van het invullen fiber tot de maan is de gewenste dikte. Rijg de staart van het garen op de naald draad en gebruik het einde naaien van de onderste rand van de maan gesloten. Weven het einde.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha