Hoe maak je een kussen Tuckable makenEen kussen tuckable, of plooi kussen, wordt decoratieve kussen gebruikt om onderdelen als borduren borduren of kruissteek weer te geven. Een inserts needleworker of ribben, de randen van een stuk ingenaaid zijzakken aan de voorzijde van het kussen. De steekzakken uitgegroeid tot de frame voor borduren en houd hem op zijn plaats. Sluit het stuk genaaid op het kussen niet noodzakelijk. U kunt het borduurwerk omlijst door kussen tuckable naar believen veranderen.

Strijk de rimpels uit alle stukken stof. Vouw vier stukken stof meten 4 van 7 centimeter in de lengte doormidden met de goede kant naar buiten. Druk met een ijzeren. Meet nu 2 van 7 centimeter.

Leg een stuk afdrukken weefsel meet 7 inch met 7 naar boven. Plaats strook stof gestrekt in het bovenste gedeelte van het vierkant met de rauwe, snijd de rand uitgelijnd met de top. De gevouwen rand moet naar het midden van het vierkant. Plaats een strook gestrekt in de bodem van het vierkant met de snijkanten uitgelijnd met de bodem en de gevouwen rand naar het midden.


Plaats een strip opgespannen op de linker- en rechterkant van de snijkanten uitgelijnd met de randen van de vierkante en gevouwen randen naar het midden. Nu de gevouwen randen van de stroken gestrekt vormen een structuur in het midden van het vierkante. Stiftconnectoren uitgerekt tot het plein.

Rijgen langs de bovenkant met de naaimachine ongeveer 3/8 inch van de rand.

Speld de gehele vergadering in een vierkant van ongebleekte mousseline stof 7 1/4 7 1/4 inch. Naai langs alle zijden 1/2 inch van de rand. Laat een 2-inch opening aan de bovenzijde bij de vulling. Verwijder de pennen.

Snijd alle stof overtollige mousseline ook met de andere print weefsel. Snij de hoeken onder een hoek van 45 graden in de buurt van de naad, maar niet hecht af.

Vul het kussen totdat het is vol maar niet volgepropt of smal. Werk de vulling in de hoeken met de gum einde van een potlood. Speld de vulopening gesloten. Naai de opening gesloten door 1/2 inch van de rand.

Draai de uitgerekt tot de andere kant van het kussen tuckable de naden te verbergen en omlijsten het centrale gedeelte mousseline koppels strips. De vierkante uitgeklapte stof wordt de achterkant van het kussen. Met een gum aan de hoeken van het kussen te breiden onder de gespannen strips.

Plaats een vierkant van borduurwerk in de vier stroken uitgerekt om het kunstwerk te tonen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha