Hoe maak je een kussen lijnzaad maken

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 5, 2015 Admin Ambachten 0 1


Lijnzaad biedt een uitstekende filler voor kussens. Lijnzaad volledig glad, hetgeen betekent dat er kwetsbare stukken die kunnen afbreken en doorboren door de stof van het kussen. Ze zijn ook zeer licht en kan gemakkelijk zitten door middel van elk deel van je lichaam, zonder omvangrijke gevoel. Hoe klein zijn, voorzien in de dekking kneedbare die de contouren van het lichaam te volgen, waardoor voor uitstekende ondersteuning. Kussens lijnzaad worden meestal gebruikt als eye kussens die zachtjes lag door je ogen, terwijl de rest, het blokkeren van het licht en het lichaam te ontspannen. U kunt uw kussen lijnzaad maken en opslaan van een bundel. Materiële kosten zijn relatief goedkoop, en je kunt het kussen van enige omvang dat u wilt maken.

Kies het soort stof die u wilt gebruiken voor uw kussen lijnzaad. Lichtere stoffen als satijn en zijde zal een koelend effect hebben. Dikke stoffen zoals fluweel en flanel zal brengen warmte.

Snijd twee stukken stof. De stukken moeten ongeveer 10 "lang en 4" zijn.


Lijn de twee stukken doek, met de buitenkant of rechts naar binnen gericht. Het moet lijken alsof de stof is buiten.

Gebruik cilindrische pennen om het weefsel perfect uitgelijnd te houden.

Naaien van de randen van de stof aan elkaar langs drie zijden. Verlaat de ene kant over de breedte van het kussen geopend. U kunt een naaimachine te gebruiken voor het naaien van de stof op elkaar, of een eenvoudige point-to-hand.

Omgekeerde het weefsel, in wezen het draaien van de kussen goede kant naar buiten. Je kan hebben om te duwen uit de hoeken met uw vingers.

Vul het kussen met lijnzaad, gieten door de top (open zijde). Vul het kussen in half 3/4 met lijnzaad. Wilt u passeert de zaden hebben ruimte rond en sterven voor je gezicht bij het gebruik van het kussen voltooid. U kunt meer of minder lijnzaad toevoegen aan uw persoonlijke voorkeuren.

Naai de vierde zijde van de stof aan elkaar, sluit de opening. Zorg ervoor dat uw punten liggen dicht genoeg bij elkaar om de zaden te verhinderen om te ontsnappen aan het kussen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha