Hoe maak je een krans winter Deur makenDe groenblijvende takken kunnen worden gevormd in een krans deur winter perfect voor de vakantie seizoen en zal uw deur fleuren de hele winter. Uw tuin kunnen de takken bieden of u kunt de dennen, sparren en ceder twijgen kopen van een kwekerij. Een combinatie van groenblijvende takken variatie zorgt voor een weelderige kroon, die zal worden gehouden tot het winterweer. Voeg een strik felgekleurde voor extra belangstelling.

Verdeel de takken en twijgen in groepjes van drie.

Plaats het frame op een vlakke kroon. Plaats een groep van vestigingen in de linkerbovenhoek van het frame. Richt de onderkant van de takken beneden.


Wikkel fondsen takken met bloemen draad op de peddel drie keer. Beweeg de peddel in de cirkel frame en rond de tak fondsen.

Plaats een andere groep van takken op tak fondsen. Richt de nieuwe groep van fondsen takken naar beneden. Wikkel de fondsen met de draad drie keer.

Blijven toevoegen groepen van takken. Draad van de fondsen aan het frame totdat de gehele structuur van de draad is bedekt met takken.

Knip de draad af, waardoor er een staart van 6 inch. Loop draad staart en draai het uiteinde van een draad gewikkeld op het frame, waardoor een ophangring.

Bind het lint in een strik. Snijd een 12 cm stuk draad en wikkel de draad rond de boog naar de boeg bevestigen aan het frame. Draai de uiteinden aan de achterkant van het frame om de boog te repareren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha