Hoe maak je een krans voor Halloween te makenJe hoeft niet echt goud en sieraden moeten kijken als royalty op Halloween. U kunt gewone voorwerpen ambachtelijke gebruiken, zoals papier en verf, om een ​​krans die het uiterlijk van edele metalen en edelstenen nabootst creëren. Het definitieve ontwerp van de kroon is voor u, zodat het zo eenvoudig of complex zijn als u wilt. Opnieuw creëren van een kroon van een historische foto, na te bootsen de ene gedragen door de favoriete held van fictie, of maak een ontwerp dat is helemaal van jou.

Meet de omtrek van het hoofd met een meetlint. Plaats de tape direct boven de wenkbrauwen en wikkel het rond je hoofd op het gewenste niveau van de kroon te zitten. Voeg 1 inch voor de laatste meting.

Strijk een stuk karton, zoals poster boord, op het werkvlak. Snij het karton op de gemeten lengte van uw kroon, en snijd de strook karton dus dat is 8 centimeter breed.


Smeer de voorzijde van het karton met decoupage lijm. Glad papier scrapbooking goud over de lijm, waardoor eventuele luchtbellen. Laat de lijm drogen.

Flip de raad over en lijm een ​​tweede vel papier goud terug. Laat goed drogen.

Teken de gewenste vorm van de kroon op de achterkant van het karton. Houd het eenvoudig formulier met de punten of een meer complex ontwerp. Knip de vorm als je eenmaal tevreden bent met het ontwerp.

Plak steentjes op de voorzijde van de kroon. Breng de verf bladgoud rond elke steentjes. De puff paint eruit als een juweeltje omgeving, als het eenmaal droog.

Vouw de kroon in de vorm tot het einde ontmoeten en overlap met één duim. De naad tape stevig aan de uiteinden in positie te houden op slijtage.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha