Hoe maak je een krans voor elk seizoen makenKronen maken prachtige decoraties en kan gemakkelijk worden gemaakt met behulp van eenvoudige materialen. Als je denkt aan kronen waarschijnlijk denken Kerstmis rond de feestdagen; echter, kan de kronen worden gebouwd en aangepast aan elke gelegenheid past. Elementaire huishoudelijke artikelen, zoals haken en tape zijn alles wat je nodig hebt om deze kleine kring van vreugde monteren. U kunt de kroon naar uw wens aan te passen door het toevoegen van materialen zoals bladeren, vruchten, bloemen en diverse andere feestartikelen.

Relax twee kabelhangers en vormen ze in een cirkel vorm. De haken van de hangers moet nog steeds intact blijven. Bevestig beide wielen samen met tape en zet aan de kant.

Sorteer de dennentakken, die moet minstens 6 tot 8 centimeter, en zet aan de kant. Kies bloemen die gaan op de kroon te zetten, en zet aan de kant. Krijg een pijnboom tak op een moment, en bind het aan de basis haak met bloemen draad.


Bedek de hele onderkant van de hangers met dennentakken. Hoe meer takken u toevoegt de brede kroon zal zijn. Bevestig een bloem of een decoratie op een moment om de kroon met bloemen tape. Een verscheidenheid van kleuren het beste werkt voor feestelijke evenementen.

Draai de kroon boven, zodat de achterkant naar ', en draai alle plaatsen waar het werd aangesloten bloemen tape. Hang de krans met de haken van de hangers, of zetten op een spijker.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha