Hoe maak je een krans van bloemen maken in katoen planten en zadenAls u uw huis te versieren tijdens de herfst maanden, mag u niet wilt dat de typische opstelling gedroogde bladeren krans hangen want het ziet er verweerd en brokkelig. Een oplossing is om een ​​kroon met andere materialen symbolisch najaarsmaanden maken, zoals katoen planten en zaden. U kunt katoenplanten droog, evenals alle andere materialen voor het vervaardigen van de kroon die u nodig heeft op elk ambachtelijke winkel te vinden.

Verhit een hete lijmpistool gedurende 10 minuten, zodat de stok hete lijm zal smelten en samendrukbaar.

Verzamel 10-15 katoen planten en gedroogde voor 20 tot 25 katoenzaad, die kan worden gevonden op elke ambachtelijke winkel.


Zet een kroon van schroef op een vlakke ondergrond.

Knijp een nikkel-sized klodder hete lijm op de schroef kroon, en druk op een katoenplant op droge warme lijm klodder. Houd de katoenplant in de plaats voor 2 minuten om te laten de hete lijm om af te koelen en te harden. Herhaal het proces om alle katoenplanten het optellen. Ruimte in een creatieve manier om uw voorkeur te voldoen.

Knijp een erwt klodder hete lijm op de schroef kroon, en druk op een katoenzaad wazig op hete lijm. Zijn plaats te houden gedurende 2 minuten, zoals voorheen. Herhaal dit voor alle katoenzaad plakken. Leg de zaden zodat ze behoren tot de katoenplanten, of wees creatief en met meer zaden van al de katoenplant.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha