Hoe maak je een Kralen Bib maken

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 18, 2015 Admin Ambachten 0 0


Bib kettingen in reliëf zijn een manier om een ​​grote statement ketting te maken. Statement kettingen worden zo genoemd omdat ze zijn groot en brengen aandacht aan de ketting en het gezicht. Het maken van een bib ketting van kralen is een eenvoudig project dat iedereen kan doen. Of u kunt de kralen naaien in de plaats voor de borstvinnen deel van de serie, waar de kralen hebben holen, of u kunt direct plak de bib met ambachtelijke lijm. De hechting is makkelijker naaien en ziet er net zo goed.

Knip een stuk voelde ongeveer 10 cm breed en 7 centimeter. Leg het vilt op een plat werkoppervlak en glad. Een stuk karton werkt goed.

Leg de kralen in het gewenste patroon op het stuk vilt. Laat de kralen niet lijmen op zijn plaats. Gewoon zorgen dat het ontwerp dat u wilt. De meeste bib kettingen breder in het midden en taps enigszins naar de uiteinden waar het slabbetje hecht aan de riem of ketting.


Verzamel de kralen een voor een, uitgaande van de linkerzijde en werken naar rechts. Lijm elke bal op zijn plaats met ambachtelijke lijm. Waardoor ongeveer 1/8 inch van de navelstreng schoon, zodat de lijm niet ademen onder de hiel en maak de stof zien er lelijk uit. Als de kralen zijn van kleine gebruik pincet om de parels te verzamelen en hun plaats te houden tijdens het verlijmen. Laat de ketting droog 's nachts.

Plaats een tweede laag onder de eerste gevoeld. Knip de vorm van de ketting om de korrels, waardoor ongeveer 1/4 inch van vilt waarvan de buitenranden van de korrels omgeeft.

Knip een stuk karton om te passen tussen de twee stukken van vilt. Snij het karton 1/2 inch kleiner dan het vilt aan alle kanten, zodat het vilt rond kunnen sluiten.

Breng lijm op de achterkant van een van de stukken vilt. Druk op een lint langs de hals van de ketting. Voeg de lijm op de band. Druk het stukje karton in het stuk voelde en voeg lijm op het ook. Druk op het tweede stuk hoorde op de eerste en druk voorzichtig op zijn plaats om de randen af ​​te dichten. Laat de lijm een ​​nacht drogen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha