Hoe maak je een kraal gordijn Ontwerpen makenKristal kralen, kan hout of kunststof prachtige ontwerpen tent te maken. U kunt dikke gordijn kralen en voldoende om de ingang van een kamer of met een paar draden dekken om het licht in een volledig getoond vastleggen. Leveranciers hiel massa online aanbod volumekortingen, evenals een verscheidenheid van patronen en ontwerpen beschikbaar voor gratis kralen gordijn.

Selecteer de grootte, de stijl en de kleur van de kralen die u zult gebruiken om uw tent te maken. Kralen variërend in grootte 4-10 mm en groter in een verscheidenheid van kleuren en materialen. U moet de hoogte van de ruimte die u bedekken met uw kralen gordijn meten, zodat u een idee van hoeveel kralen je nodig hebt voor het project te krijgen. Bijvoorbeeld, om een ​​thread te maken 6 meter 6 mm ronde kralen, je zal ongeveer 234 kralen nodig. Verschillende vormen en maten kan ook invloed hebben op hoeveel kralen je nodig hebt om uw ontwerpen tent te maken. Kijk voor online retailers als ibead.com verkopen parels uit de draad, meestal 8 centimeter, zodat u kunt bepalen hoeveel kralen je nodig hebt om je tent te maken. Waarin grote parels in de projecten goed voor meer ruimte langs de draad.

Het ontwerpen van een model voor uw draden definiëren van de kralen als je zou het op de draad. Ontwerp patronen zijn meestal repetitieve, dus je moet alleen het eerste deel van het model te zetten, tot de herhaling begint. Bijvoorbeeld kan het model van zes rode dubbele kegels 6 mm, gevolgd door 12-8 mm dubbele kegels kristal, gevolgd door een kraal hand kunnen worden geschilderd rond 10 mm zeven keer herhaald om de draad te maken. Rol de rode, kristallen en parels met de hand geschilderd om hoe de kralen aan elkaar laten zien en kijken naar uw ontwerp te verfijnen, indien nodig. Zodra u uw model zoals u het wilt, noteert u de volgorde om te rijgen makkelijker.


Snijd een lengte van monofilament vissen of 7 inches langer dan de lengte van een streng kralen gordijn. Maak een lus en knoop een sterke knoop 3 centimeter van de ene kant van de lijn. Dit is de top van de draad kralen en zal schuiven over de gordijnroede.

Rijg de kralen op de lijn volgens uw plan te ontwerpen, waardoor ongeveer 3 cm aan de onderkant om een ​​sterke knoop. Maak zoveel onderwerpen als u nodig hebt om uw deur of raam te vullen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha