Hoe maak je een kraag ketting Egyptische makenHet oude Egypte was een land van bijzondere architectuur, fascinerende religieuze praktijken en grote sieraden. Wil je indruk feestgangers met een aangepaste one-of-a-kind, of gewoon plaats in je garderobe met een antieke etnische blik? Maak een kraag ketting Egyptische en je krijgt alle "wow!" factor die u wilt van uw sieraden.

Lag plat een vierkant van stof of leer, ongeveer 20 bij 20 centimeter groot. Met een schaar gesneden een cirkel 14 tot 16 centimeter in diameter. Om een ​​perfecte cirkel te krijgen, trekken de cirkel met een potlood vóór. Als katoenen canvas, kan een goed idee om twee lagen stof te gebruiken of voeg hete media om de stijfheid te krijgen.

Meet het breedste gedeelte van de kop (net boven de oren), met een meetlint. Vanaf het midden van de kraag stof of leder, snijd een kleinere gat ongeveer twee centimeter groter dan de diameter van je hoofd. Dit zal u toelaten om de Egyptische kraag ketting te trekken over je hoofd. Als u een doek gebruiken, omzomen de randen van elke cirkel om rafelen en verdwaalde discussies te voorkomen.


Knip stukjes garen of touw van grootte aan te passen om het hoofd gat en de buitenrand van de kraag. Laat 2-3 cm draad meer nodes aan de uiteinden. Snijd extra stukjes draad aan verticale lijnen over de Egyptische kraag ketting te vormen, zelfs met een paar centimeter extra werf voor de uiteinden.

Kralen rijgen op de draad of string. Begin door een sterke knoop aan een uiteinde van de snaar, houd dan de hoek korrels plaatsen. Gebruik een combinatie van stijl hiel of de gewenste kleur. U kunt aangepaste kralen met behulp van klei te maken (laten drogen alvorens de kraag ketting Egyptische) of aankoop bij een ambachtelijke winkel. Sommige dealers bieden ook parels van de Egyptische stijl, als je wilt dat je kraag te meer authentieke kijken. Wanneer de string vol is, bind het andere uiteinde af te kralen op zijn plaats te houden. Snijd de uiteinden van de snaren van de knooppunten om een ​​schone look te krijgen.

Solliciteer naald en draad aan de Egyptische kraag ketting, steken om je snaren van kralen zijn plaats te houden. Punten worden getrokken uit een zijde van de kraag, over de rand en door de andere zijde bij het plaatsen horizontale snaren. Gebruik een soortgelijke opmerking voor de verticale koorden, voordat u de naald door de achterkant van de kraag, boven de string en door de voorzijde van de kraag. Knoop de uiteinden van de draad bij het naaien is voltooid en snijd de uiteinden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha