Hoe maak je een kostuum Zebra maken

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 12, 2015 Admin Ambachten 0 2


Veel kinderen zijn geïnteresseerd in het verkleden als dieren voor Halloween, zoals zebra's, leeuwen en eenhoorns. U kunt geld besparen door het creëren van een kostuum zebra met behulp van items die u misschien al rond uw huis, om de stijgende kosten kostuums professioneel gemaakt te bestrijden.

Meet uw kind van de zetel van zijn broek aan de knie. Snijd acht stukken van zwarte draad en acht stukjes witte draad aan deze maatregel, omdat dit dient als een staart.

Het meten van 20 stuks van zwarte en 20 witte garen ongeveer 6 centimeter per stuk en snijden. Zij zullen de manen worden.


Leg het shirt naar beneden en trek strepen op de rug met een potlood. Afwisselende afmetingen van de stroken voor een meer realistische look, en klap de shirt over en herhaal het patroon van strepen. Vergeet niet om gestreepte kap evenals de mouwen. Ga dan verder met de broek en de voltooiing daarvan binnen dezelfde taak.

Gebruik de zwarte ambachtelijke lak aan al de zebra strepen op de hele jurk te vullen. Laat minstens een half uur te droog eindigen tussen de ene kant en flippen over naar de andere kant te schilderen.

Leg een knoop in het garen staart en naai de knoop positie op de broek. Neem de stukken en naai manen afwisselende kleuren op de top van de kap sweatshirt. Ga door met deze rechtdoor langs de naad van de kap totdat alle stukjes worden gebruikt.

Zet een paar sokken zwarten op de handen van het kind en de andere staan. Doe de zwarte schoenen aan de voet van de hoeven.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha