Hoe maak je een kostuum voor een jongen Toga makenVastleggen van de uitstraling van het oude Rome of Griekenland aan een jongen te kleden in een elegante jurk. De frisse schone uitstraling van een witte toga heeft een aparte look die ervoor zorgt dat de kinderen voelen als een Griekse god of een Romeinse krijger. Op hetzelfde moment, deze oude gewoonte geïnspireerd is ook eenvoudig te installeren en goedkoop, waardoor het de ideale keuze voor een kostuum of een last minute verschijning goedkoop Halloween.

Verkleed de jongen in een jurk helemaal wit. Als zijn verbeelding een witte tuniek of een eenvoudige witte t-shirt, witte broek of joggingbroek of wit, allemaal gekleed in het wit biedt een basis, zonder afleiding in de toga.

Krijgt ongeveer 4 ½ meter witte stof. Vouw in de helft, zodat de stof is half een groter, maar nog steeds lange 4 ½ meter.


Houd de stof zo dat de vouw van de gevouwen stof is op de top. Gebruik een veiligheidsspeld aan de bovenhoek van de stof toga taille broek aan de rechterkant van de jongen te bevestigen. Dit punt zal worden gedekt door de toga, maar het helpt om alles bij elkaar te houden.

Wikkel de toga rond het leven van de jongen met ongeveer 1 ½ keer, vanaf de voorzijde en wikkel rond aan de achterkant. Ga voorbij het punt waar het wordt vastgemaakt aan toga zodat het weefsel bedekt de pen. Trek de stof aan de voorkant weer links jongen, het invullen van de 1 ½ rotatie.

Til de stoffen kap, achter de linker arm van de jongen, en over de schouder, zodat het kleed over de linker schouder en arm. Laat het laken stof op de voorzijde van de jongen. Om de toga te lossen, kunt u vastmaken aan de achterkant van de jongen met veiligheidsspelden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha