Hoe maak je een kostuum Leatherface makenEen populaire idee voor een Halloween kostuum is een personage in een horrorfilm, en er zijn weinig meer beangstigend dan Leatherface. Leatherface verscheen voor het eerst in de 1974 film The Texas Chainsaw Massacre en heeft sindsdien geleid tot tal van copycat killer in andere films. Het belangrijkste voordeel van dit kostuum is dat het direct herkenbaar. Het enige lastige om te doen en het masker.

The Mask

Verzamel een aantal grote flarden van vleeskleurige huid, die je kunt kopen in zakken van ambachtelijke winkels of gesneden uit een oude lederen jas. Zorg ervoor dat er verschillende grote stukken om de meeste van het masker te maken aan de naden later terug te dringen.

Kleding

Schik de stukken te vormen van een masker zorgen voor hiaten worden gelaten voor de mond en ogen. Beeldhouwen masker rond een donkerharige pruik. Het masker moet bedekken het gezicht en de bovenkant van het hoofd, maar niet te strak omdat samen gekoppeld.


Punch gaten rond de randen van alle leer met een priem. De gaten voor de stiksels mag niet dicht bij de rustieke uitstraling van het masker te bootsen.

Naai de stukjes leer met een touwtje. Rijg de draad door de huid, zodat samen te binden aan de achterkant van het hoofd. Lace up de achterkant van het masker om deze vast aan het hoofd.

Squirt nep bloed in lijnen met een pijp boven het schort aan de bloedspatten recreëren.

Het dragen van een witte button down overhemd en het team met een zwarte stropdas. Bedek de mouwen van nep bloed en maken het shirt blik versleten en vuil.

Draag laarzen zwart of bruin om het kostuum te voltooien.

Maak een kettingzaag of een kunststof hamer.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha