Hoe maak je een kostuum Karate maken

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 13, 2015 Admin Ambachten 0 2


Karate studenten dragen een badge, uniforme ruige bekend als "gi", dat is het Japanse woord voor kleding. De gi bestaat uit drie delen: een jas, baggy broek en een riem. Degenen die de "gi" slijtage kan trots op deel uit te maken van een Japanse systeem van zelfverdediging die zich heeft ontwikkeld in een tijd toen ze werden verboden wapens. Het woord "karate" is leeg. De "down" doet een kostuum praktijk dat staat goed bestand tegen de ontberingen van het trick or treat.

Monteer de basiselementen van het "gi". Hoewel een formele karate uniform een ​​korte mouwen jas zal hebben, dan kunt u een soortgelijk effect in de praktijk met een T-shirt te maken. Broek moet worden ingekort en wijd vallend. Wit is de traditionele kleur van een uniform van karate. Echter, sommige scholen van het karate staan ​​verschillende kleuren. Bijvoorbeeld studenten van Kenpo karate gi dragen zwart.

Kies een kleur voor uw riem. Hoe donkerder de kleur, hoe hoger de rang. Black Belts zijn de meest prestigieuze band in karate, het signaleren van een student die is opgeleid voor jaren. Beginners wit dragen gordels of geel. Intermediair studenten dragen oranje, groen, paars en bruin. Een oude traditie wil dat de riemen donkerder worden als vuil zich ophoopt van alle praktijk.


Bind de band goed. Een riem karate standaard 100 cm lang, zodat het nodig kan zijn om de riem wikkel rond de taille meerdere malen zodat de gordel niet hangen aan de grond. De node zal zijn aan de voorkant, en de uiteinden van de gordel moet worden naar beneden.

Ontwerp een patch aan de linker kant van het kostuum te lossen. De patch betekent dat bepaalde stijl van karate de "dojo", of op school, volgt. De patch voor een karate "dojo" Isshinryu kon een godin van de zee over te hebben, dat is een foto uit de droom van de oprichter. De meeste patches een montagesteun en zijn gemakkelijk aan. Of je kunt tekenen je eigen, met stiften, direct aan het kostuum.

Accessoires toe te voegen. Hoewel karatemeesters de neiging om te vechten met hun blote handen, ze af en toe gebruiken vechtsportenwapens. Daartoe behoren onder meer zwaarden, messen en speren. De plastic versies van deze wapens zijn verkrijgbaar bij kostuum winkels.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha