Hoe maak je een kostuum Jungle makenJe hoeft niet te zijn de koning of koningin van de jungle om te kijken als een. Als u een Halloween feest, jungle of gemaskerd bal komen, kunt u een kostuum jungle snel en gemakkelijk improviseren, met geen of zeer weinig naaien. In feite, als je gaat naar een feestje met vrienden, kun je kostuums die overeenkomen met behulp van dezelfde stof en benodigdheden te creëren.

DON uw leggings en t-shirt. Aangezien het team jungle kost weinig voorbereidende werkzaamheden, kunt u het kostuum monteren wanneer u klaar bent om het te dragen zijn. Je shirt en leggings moet goed mengen met uw huid toon om het effect van de blote huid te geven.

Knip de stof. Een vrouwelijke kostuum maken, meet de stof en knip 3 meter. Dit zal een lange strook stof die u kunt gebruiken om uw jungle sarong te creëren vormen. Om het eindresultaat lijkt aan flarden, het maken van willekeurige bezuinigingen en tranen in de stof en laat de uiteinden rafelen.


Breng de stof achter je rug terug en houd een uiteinde in elke hand. De stof moet worden met betrekking tot uw rug en dijen met de voorkant wijd open. Rekening ene uiteinde, breng het weefsel op en rond de tegenoverliggende zijde van de hals. Doe hetzelfde met de andere kant, zodat de twee uiteinden over de borst en kruis om haar nek. Bind de uiteinden in de nek. Dit is vergelijkbaar met een sarong binden.

Voor een mannelijke versie twee rechthoeken van het weefsel van ongeveer 24 inch bij 36 inch groot. Zodra u uw rechthoeken, waardoor een deel van elk van een rechte snede en snijd de andere drie zijden en golvende willekeurige lijnen te laten uitzien als een dier huid.

Wikkel het touw comfortabel rond de taille. Maak een potlood teken waar de stukken van de lendenen op het touw moet worden geplaatst. Het verlaten van de lengte van de band, snijd het touw om de passende maatregel. Neem het touw uit en val je stukken string. Leg een bord op de tafel doek lendenen stuk verkeerde kant naar boven. Leg het touw op het doek en vouw 2 cm kant direct op het touw en plak veilig. Herhaal dit voor de andere kant, met behulp van de potloodstrepen als referentie positionering.

Gebruik oogschaduw grijs en bruin te vervagen op de wangen en voorhoofd, het creëren van een look "vuil." Bronzer werkt goed om uw teint gebruinde jungle.

Snijd losse vellen van uw plant of kunstmatige varen en repareren van je haar met bobby pinnen of voor uw sarong en lendendoek met stof lijm. Waarom een ​​opgezette aap op zijn schouder of hou het als een prop.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha