Hoe maak je een kostuum Cleopatra snel te makenCleopatra, waarschijnlijk de meest bekende koningin van Egypte, is aangetoond in kunst en film in alle opzichten eclectisch. De meest voorkomende versie in de moderne tijd werd beroemd gemaakt door de mooie Elizabeth Taylor. Met een paar prullaria, kunt u een mooie Cleopatra kostuum, dat is gemakkelijk en comfortabel om te dragen. Vergeet niet, als je je kostuum te voltooien om uit te gaan met een diva houding. Cleopatra was bekend om geestige en zeer sterk hoofd zijn!

Plaats de ketting om je hoofd past. Je zal waarschijnlijk nodig om 2 of 3 clips te gebruiken om het te beveiligen. Zet oorbellen bruin gelijkmatig uit elkaar door de reeks. Zet een recht in het midden van het voorhoofd, als de oorbel is niet te groot.

Wikkel de sjaal rond de stam op elke gewenste manier. Dit is een manier van Egypte. Zorg ervoor dat je draagt ​​een tank top tan of wit voordat je dit doet. Pin of bind de sjaal op zijn plaats. Doe de gouden riem om zijn middel.


Zet op een aantal accessoires. Gouden armbanden werken het beste met deze jurk. Al dat goud en funky je hebt liggen rond uw huis kan een vervanging zijn als je in een haast met extreme kostuum.

Doe je make-up! Doe je oogschaduw en eyeliner. Zorg ervoor dat u een dramatische Egyptische stijl cat eye te creëren met uw eyeliner. Bestudeer de foto van een perfect voorbeeld van de look en design truc die je gaat voor. Improviseren op deze passage aan wat het meest flatterend voor je.

Slip rok en sandalen. Voeg op het laatste moment touch-ups je zou willen, en je bent klaar om Cleopatra te zijn!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha