Hoe maak je een knoopsgat op een naaimachine Singer naaiDe meerderheid van de projecten in huis naaien zal, op een bepaald punt, vereisen de creatie van slots. Hoewel veel nieuwere machines hebben functies om knoopsgat naaien gemakkelijker te maken, zijn veel ambachtslieden van het huis werken aan eenvoudigere machines. Knoopsgaten kan een beetje 'rommelig voor degenen met behulp van een oude Singer machine, zonder een specifieke functie sleuf. Echter, de sleuven kunnen worden uitgevoerd op elke machine, ongeacht het naaien van functies uitgevoerd.

Een spoel opwinden en het inpassen van de machine. Op de stof, meten en markeren de grootte van de sleuf u hoeft te doen. U kunt dit doen door het meten van de lengte van de knoppen die u gebruikt en die bepalen de afstand tussen elke toets, die ergens tussen 1/4 inch en 1 inch kan zijn, afhankelijk van het project. Teken de rechthoekige sleuf met een potlood stof direct op de stof.

Test je naden op een stukje stof die u gebruikt, om ervoor te zorgen dat de draadspanning nauwkeurig voor een zigzagsteek is. Leg de stof onder de voet, onderbeen, en stel de zigzag op een middelpunt. Steek om uw instellingen te testen en wijzig de puntgrootte als dat nodig is. Zorg ervoor dat de punt eruit ziet zoals je wilt, knip dan de draden.


Plaats uw echte hoofd onder de voet, vanaf één van de lange zijden van het knoopsgat. Stik de lengte van één zijde, dan is genaaid aan die kant en naai de lengte weer, zorg ervoor om een ​​rechte lijn, ook de lijn te volgen.

Zet de persvoet omhoog en draai de stof, zodat u worden geconfronteerd met een van de korte zijden van de markering sleuf. Verlaag de voet en naai rondom de korte kant, dan achtersteek en naai alles die kant weer. Zet de persvoet omhoog en draai de stof zo dat deze naar de tweede lange zijde van de sleuven, en dan weer laat de poot. Steek, stiksteek en naai opnieuw.

Zet de persvoet omhoog en draai de stof zo dat deze naar het korte einde van de sleuf. Steek, stiksteek en naai nogmaals op deze laatste etappe, dan verhogen de naaivoet en de naald. Trek de stof onder de naaivoet en snijd de lange draden. Met behulp van de tornmesje, snijd het midden van de sleuf in een rechte lijn, en zorg ervoor om niet alle discussies die sleuf te snijden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha