Hoe maak je een knoop van Catfish makenMeerval zijn beschikbaar in beide soorten van zoet en zout water. Catfish gemiddelde is ongeveer 35 centimeter lang en weegt tussen de 11 en 20 pond. Meerval staan ​​bekend om hun vechtlust, zo speciaal knooppunten zijn nodig om de lijn rond de haak te garanderen en houden hem van schietpartij bij het oprollen in meerval

Clinch Knot

Steek de vislijn door het gat van de haak. Trekken door ongeveer 3 centimeter van de vislijn.

Snell Knot

Wikkel het einde van de lijn, genaamd "goed werk", vijf keer rond de lijn. Plaats de


werken tip door de eerste knooppunt in de lijn, net boven de haak.

Breng de werkende tip over de lijn, het creëren van een cyclus, en haal deze door de lus. Trek het uiteinde standvastig werken om de knoop te waarborgen. Knip de overtollige lijn.

Steek het einde (einde van het werk) van de lijn door het gat van de haak. Trekken door ongeveer 3 centimeter van de lijn.

Breng het werkeinde boven het onderste uiteinde van de haak en terug door de opening van de haak om een ​​grote cirkel. Trek via leiding voldoende om het centrale deel van de haak omvatten, maar laat de grote lus over de haak.

Draai de grote lus van 180 graden. Plaats de lus over het middelste gedeelte van de haak en het einde van de regel. Draai de ring van 180 graden, en draai dan het middelste gedeelte van de haak weer. Herhaal dit proces tot alle lussen twist. Trek beide uiteinden van de lijn stevig om de knoop te scherpen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha