Hoe maak je een kleine patio voor Halloween te versierenZelfs mensen die in flatgebouwen wonen, dorpshuizen en appartementen willen plezier hebben op Halloween. Ze worden echter vaak beperkt in het soort decoraties die in zogenaamde 'gemeenschappelijk erfgoed "gebied kan worden gebruikt. Dit betekent vaak dat een meubel moet worden beperkt tot het gebied dat deel uitmaakt van hun huur of koopcontract; als een klein balkon of patio ruimte. Gelukkig, alleen maar omdat een ruimte is klein, betekent niet dat het niet kan leuk om te versieren. Hier zijn enkele tips om een ​​kleine patio voor Halloween aanpassen.

Beslissen over een "thema" voor de ruimte, als monster Alley, The Witches Cauldron of Ghostly Manor. Project op papier uw idee om te vliegen in de ruimte. Het hoeft niet perfect te zijn. Ga gewoon door het proces helpen u de focus smal en kristalliseren het totale plan.

Bepaal of de elementen reeds op het terras kan worden gebruikt als onderdeel van de inrichting of moeten worden verwijderd. Het vinden van een plek om iets dat om hem de ruimte die nodig is om het plan ontwikkeld in fase 1 uit te voeren om te geven aan worden verwijderd vinden.


Beslis logistieke ruimte. Als trick-or-treaters moet worden verwelkomd in de ruimte, zorg ervoor dat de plattegrond laat voldoende ruimte voor hen om in en uit zonder problemen te krijgen. Zorg ervoor dat u staand of zittend ruimte voor degenen die er zullen worden gestationeerd om snoep uitdelen op Halloween toe te staan.

Kijk voor gebieden waar de decoraties kunnen worden opgehangen. Overweeg verlichting Halloween skeletten als specialiteit, jack-o-lantaarns en verlichting ghost. Gemeenschappelijke ruimtes zijn onder andere de voorkant van het terras, van het dak van de patio, trappen en leuningen, en de vloer van de patio. Denk aan gebieden waar extra versieringen Halloween kan worden opgehangen. Zo nep spinnenwebben en spinnen, vleermuizen, spoken of skeletten.

Bepaal de dingen die kunnen worden gebruikt om de weg zo scherp bladeren van de herfst, meer valse spinnewebben, insecten en slangen of kunststoffolie. Wees voorzichtig, echter te overwegen beveiligingsproblemen, zoals jonge kinderen kunnen worden verwond.

Bepaal andere decoratie eisen. Bijvoorbeeld om Monster Alley, u zou kunnen kiezen gevuld of geanimeerde monsters zoals Frankenstein, de Wolf Man, The Creature from the Black Lagoon, Dracula of anderen. Veel van de geanimeerde personages bewegen en maken klinkt spookachtig. Voor de Ketel van heksen, kunt u ervoor kiezen om zich te verkleden als heks voor de avond. Voeg een grote ketel plastic droog ijs, nep spinnenwebben en spinnen tot een angstaanjagende effect te creëren. Voor Ghostly Alley, hangen verschillende soorten en vormen van spoken uit het plafond en voeg een paar nep grafstenen over de vloer om de perfecte scène te creëren.

Beslissen over alle andere eisen griezelige sfeer als muziek, spookachtige geluiden, of mist. Wat mist machines op de markt vandaag de dag bieden alle drie effecten (muziek, geluiden en mist) in een machine voor ongeveer $ 29,99 $.

Maak een lijst van artikelen die nodig zijn om het decoreren plannen uit te voeren. Verdeel de lijst in dingen die gemaakt kunnen worden en items die moeten worden aangeschaft. Vergeet niet om een ​​lijst van eisen aanbesteding niet reeds bij de hand voor items die handgemaakt zijn. Koop alles wat je nodig hebt om het plan van decoratieve ontwerp te voltooien.

Zet het tuinmeubilair samen een paar dagen voor Halloween, teneinde te waarborgen dat stromen zoals verwacht op papier. Breng de gewenste instellingen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha