Hoe maak je een klei plaat van te maken SlabU hoeft niet een draaibank nodig om gerechten die er geweldig uitzien maken. Het maken van zelfgemaakte gerechten, borden en kommen kan tijdrovend zijn, maar artefacten die zijn uniek en handgemaakt add karakter aan de eetervaring. Ambachtelijke aardewerk geeft u de mogelijkheid om de kleur, stijl en afwerking van uw interieur passen kiezen.

Snij de plak klei in de gewenste vorm van de plaat. Elke vorm zal werken, mits ten minste zes of meer centimeter in diameter. Kleinere vormen vereisen meer dunne platen van klei.

Uitrollen verschillende rollen lang en ongeveer 1/2 cm dik. Start een muur van de bobine op de binnenrand van de plaat. Dit zal het bestuur vormen in de volgende stappen. Zorg ervoor om te scoren en slip alle spoelen. Het bouwen van deze spoel zo hoog als je wilt naar de buitenste rand van de plaat te zijn. Eindig de spoelen met uw vingers of met een rib, zodat ze plat verschijnen.


Met behulp van de rib rubber, begint zachtjes te duwen naar buiten op de muur spoel zodat de muur begint naar buiten exploderen. Zodra de cirkel voldoende is opgelaaid, glad het oppervlak met de rib metaal.

Draai het bord ondersteboven. Door het metaal of rubber rib, blijven de buitenzijde van de plaat glad zodat het oppervlak glad is. Laat de klei droog fase duurt leer.

Als een voet aan de onderzijde van de plaat gewenst is, nu de tijd toe te voegen. Als u toegang tot een draaibank hebben, knippen en vorm je voet op dezelfde manier als een kom of beker gegooid. Als je geen toegang hebt tot een wiel te hebben, trekt een spoel uit en doe mee in een cirkel. Het moet iets kleiner dan de onderkant van de plaat zijn. Plat de spoel, dan markeren en plaats te schuiven. Snijd indien nodig te kunnen modelleren de voet.

Als u wilt dat een verdere verfijning van de vorm van de pot, gebruiken bijsnijden gereedschap voor het snijden van keramische plaat op een pottenbakkersschijf of strepen.

Laat droge klei van het podium dorre beenderen en vuur bisqueware. Het droogproces moet een lange tijd te nemen om ervoor te zorgen dat de klei niet te kraken. Verf, dip of Glaze Spray de plaat, terwijl in fase bisqueware. Firing nogmaals om het glazuur te lossen en verhogen de waterbestendigheid en duurzaamheid van de klei.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha