Hoe maak je een ketting van Sand Dollar makenZand dollars kan worden gevonden aangespoeld op het strand na een storm, of laag tij. Zand dollars zijn in de vraag door strandjutters. Worden bewaard als souvenir, gebruikt in handwerk en gemaakt in sieraden. Gebleekt door de zon, het zand dollar is rond en plat, en de grootte van een muntstuk. Zand dollars hangers voor kettingen. In hun natuurlijke staat, zijn uiterst kwetsbaar en fragiel. Zand dollars hebben speciale zorg en voorbereiding voordat je een ketting kan sieren.

Voorbereiding

Dompel het zand dollar in water en zeep om zand en vuil te verwijderen. Ververs het water regelmatig totdat duidelijk is.

Het maken van ketting

Bereid een oplossing van bleekwater half en half water. Dompel het zand dollar in de oplossing voor vijf tot 10 minuten om het witter te maken.


Verwijder het zand dollar van bleekwater, afspoelen met water en laat volledig drogen.

Herhaal deze procedure als de dollar is niet genoeg wit zand.

Meng gelijke delen van witte lijm en water bij elkaar.

Gebruik een spons borstel om het zand dollar bedekken met het mengsel. Laten drogen tot het volledig uitgehard.

Met de kit maken ketting, meten en snijd de lengte van de keten gezocht.

Fix het sluiten van ringetjes, of trek de laatste ketting uit elkaar. Schuif het einde van de sluiting in open lus en sluit de uiteinden vast met een tang sieraden.

Met behulp van een beetje 'zestiende-inch boor, boor een gat in het zand dollar van ongeveer 1/4 inch van de rand. Plaats een ringetje in het gat.

Bevestig een zekerheid voor de sprong ring. Als de dollar zand niet op je borst ligt, probeer dan een ander type deposito, of voeg een tweede jump ring.

Rijg de redding van de ketting.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha