Hoe maak je een ketting Tijdelijk Touwen makenParachute koord als beoordeling kabel vaak gebruikt om macrame kettingen en andere items te maken. Het is verkrijgbaar in vele kleuren en maten, in zowel de militaire en outdoor aanbod winkels en hobby en ambachtelijke aanbod winkels. De beschreven techniek is bekend als een knooppunt driehoek, omdat ze zijn gebruikt drie kabels. Het is gewoon een van de honderden manieren om een ​​ketting van de string te maken. Het knooppunt driehoek is een van de meest populaire knooppunten, met de cobra knoop en de platte knoop.

Plaats een clip koord op de drie lengtes van para-koord twee centimeter van het einde. Bind de para-koord om de clip om het te beveiligen. Trek een draad naar beneden en de andere draden aan de zijkanten.

Trek de draad boven de rode draad naar links en houd deze op zijn plaats met uw hand. Onder dit punt, til de draad van de linker en bewegen over de bovenzijde van zowel de centrale streng en de draad van rechts.


Duw de draad dwars door het circuit gecreëerd door uw eerste beweging van de gloeidraad centrum. Trek alle drie onderdelen totdat de knoop is strak.

Draai de knoop lichtjes zodat je rechts, links en intermediaire filamenten zijn in hun oorspronkelijke posities. Herhaal deze stap.

Knopen gaat op deze manier tot u de gewenste lengte te bereiken. Schuif alle drie de onderdelen door een ringetje, en bind ze rond de ring om ze vast. Snijd alle touwtjes in overmaat.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha