Hoe maak je een ketting Gebruiksvoorwaarden Crochet Draad makenDe ketting steek in gehaakte creëert een robuuste lijn van knooppunten plot. Een lange draad ketens heeft eigenschappen vergelijkbaar met die van een ketting. Gebruik draad haken om een ​​lijn van kettingen te creëren voor opknoping aantrekkelijke nek terwijl een decoratieve hanger. Een kraal toevoegen en naai een lus in het uiteinde van de draad aan een eenvoudige fragment ligatie creëren. U kunt een verscheidenheid van verschillende kleuren gebruiken om kettingen die coördineren met uw kleding te maken.

Maak een lus met de draad haken en plaats de lus op de haaknaald. Neem de draad met de naald. Trek de draad door de lus, als je de lus van de haak los te maken. Neem opnieuw de draad af en haal deze door de nieuwe cyclus als je drop-out van de problemen. Blijf dit doen totdat de ketting streng de gewenste lengte bereikt.

Knip de draad af, waardoor een lange eind los. Trek door de laatste cyclus, gaande van de voorkant van de ketting op de rug. Trek de draad strak.


String de hanger op draad haken. Dan knooppunt boven in het begin van de gloeidraad. Voeg de hiel van die kant, dan bind een andere knoop over het om het vast te zetten.

Rijg het tapijt naald met het vrije uiteinde aan de andere kant van de draad. Naaigaren in de zesde keten vanaf het einde van een lus te maken. Deze cyclus moet kunnen gemakkelijk glijden over de hiel naar de ketting op zijn plaats te houden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha