Hoe maak je een kerst Toilet Seat Cover makenDoe een toiletbril feestelijk uit weefsel afdrukken van Kerstmis tot vakantie juichen om uw badkamer te brengen. Als de stof Kerstmis is te vet of fel voor het gebied, maak een duidelijke omslag pot en voeg kerst versieringen. Naai een wc-bril nodig naaien leveringen en basisvaardigheden. Kies een wasbare stof om onderhoud van de stoel kap te verlagen. Katoen, denim of katoen/polyester blends van stof werk goed uit een toiletbril doen Kerstmis.

Was de stof en de droger machine om een ​​dimensionering zetten in het weefsel op het moment van de fabricage te verwijderen. Hiermee wordt voorkomen dat de bekleding van krimpen bij het wassen na het naaien.

Teken een model seat cover door een groot stuk papier tussen de zitting ring en deksel. Trace rond het huis om een ​​patroon te maken.


De grootte van het model tot 2 centimeter voor de elastische band om het deksel te houden op de wc-bril. Speld het model aangepast voor de stof en knip met een scherpe schaar.

Draai onder de voorste 1/4 inch en ijzer of speld vast. Draai de stof onder andere 3/4 inch en ijzer of pennen te houden.

Naai de zoom behuizing in de buurt van de buitenste rand met een rechte steek. Naai een tweede naad lijn dicht bij de binnenste vouw aan de behuizing te creëren. Links opening 3/4 inch interne naad te voeden het elastiek.

Verfraaiing van de wc-deksel met rickrack partij, buttons of andere kerstversieringen, indien gewenst.

Neem de meting rond de wc-bril met een meetlint flexibele stof. Verminder de grootte van 2 inch en snijd een stuk van 1/4 inch elastiek om de lengte aangepast.

Bevestig een veiligheidspen de elastische en druk deze door de opening in de behuizing. Met behulp van de veiligheidsspeld te duwen en trek de riem, het verzorgen naar de andere kant te houden. Sluit de uiteinden van de elastische samen om de band op zijn plaats. Naai de behuizing gat om de bekleding te voltooien.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha